Οι διαφημίσεις είναι το μοναδικό έσοδο που μπορούμε να έχουμε για την συντήρηση και τα πάγια έξοδα της ιστοσελίδας. Μη θέλοντας να χρησιμοποιήσουμε «ενοχλητικές» διαφημίσεις (π.χ. pop-ups, inline κ.α.) και να καλύψουμε πολλούς χώρους με διαφημίσεις καταστρέφοντας την καλαισθησία της ιστοσελίδας και την ευχαρίστηση της ανάγνωσης, έχουμε δημιουργήσει μόνο 2 χώρους προβολής των διαφημίσεων. Ένας οριζόντιος κεντρικός με διαστάσεις 728x90 pixel και ένα πλάγιος-δεξιός κάθετος με διαστάσεις 160x600 pixel. Αυτοί οι 2 χώροι είναι διαθέσιμοι για οποιονδήποτε θέλει να διαφημιστεί*.

Η χρέωση είναι ημερήσια και δεν θα έχει να κάνει με κόστος προβολής ανά χιλιάδα επισκέψεων, ανά κλικ κ.λπ.. Η φόρμουλα υπολογισμού της ημερήσιας προβολής βασίζεται στον ημερήσιο μέσο όρο των αποκλειστικών επισκέψεων (unique ip's). Το κόστος της ημερήσιας διαφήμισης βγαίνει από τον απλό τύπο:

Ημερήσιος μέσος όρος μοναδικών επισκεπτών προηγούμενου μήνα / 100 =
Κόστος προβολής τρέχοντος μηνός ανά ημέρα (σε €)
Παράδειγμα: Τον μήνα Σεπτέμβριο του 2015 είχαμε 9.188 μοναδικούς επισκέπτες.
Ο ημερήσιος μέσος όρος των μοναδικών επισκεπτών αυτών είναι 306.
Για την κεντρική διαφήμιση 728x90 έχουμε: 306/100 = €3,06 κόστος ημερήσιας προβολής για το μήνα Οκτώβριο.
Δηλαδή αν θέλετε να αγοράσετε προβολή διαφήμισης για 3 ημέρες με την τρέχουσα τιμολόγηση μηνός για τη διαφήμιση
728x90, το τελικό κόστος είναι €9,18.

*: Δεν υποστηρίζονται διαφημίσεις πορνογραφικού περιεχομένου.

Οι χώροι των διαφημίσεων όπως φαίνονται στην ιστοσελίδα μας:

Χώροι διαφημίσεων


Διαφήμιση 728x90 Κόστος: €3,00/ημέρα

Είναι η κεντρική διαφήμιση της ιστοσελίδας, είναι ορατή απευθείας με την είσοδό σας στην ιστοσελίδα και προβάλεται σε όλα τα μενού, κατηγορίες και καταχωρήσεις της ιστοσελίδας.

Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που σας ενδιαφέρει και κάντε κλικ στο Buy Now. Θα μεταφερθείτε αυτόματα στο PayPal:

HMERES DIAFHMISHS

Διαφήμιση 160x600 Κόστος: €2,00/ημέρα

Είναι η δευτερεύουσα διαφήμιση της ιστοσελίδας, και γίνεται ορατή με το «σκρολάρισμα» της ιστοσελίδας προς τα κάτω. Προβάλεται σε όλα τα μενού και καταχωρήσεις της ιστοσελίδας και κοστίζει το 66% ή τα 2/3 από το κόστος της κεντρικής διαφήμισης.

Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που σας ενδιαφέρει και κάντε κλικ στο Buy Now. Θα μεταφερθείτε αυτόματα στο PayPal:

HMERES DIAFHMISHS
Σημειώσεις:info
  • Οι διαφημιστικοί χώροι 728x90 & 160x600 προσφέρονται εξ' ολοκλήρου και δεν διασπώνται σε μικρότερα μέρη.
  • Οι τιμές αναπροσαρμόζονται στις αρχές κάθε μήνα, ανάλογα με την επισκεψιμότητα της σελίδας (όπως το αρχικό παράδειγμα).
  • Για κάθε επιπλέον ημερά διαφήμισης υπάρχει αναλογική έκπτωση. Π.χ.: 3 ημέρες = 3% έκπτωση, 10 ημέρες = 10% έκπτωση κ.λπ., με μέγιστο το 30%.
  • Προσφέρονται διαφημιστικά πακέτα μόνο για 1, 3, 7, 10 και 20 ημέρες. Στις 10 ημέρες παρέχεται έκπτωση 5% και στις 20 ημέρες 10% επί της αρχικής τιμής. Αν ενδιαφέρεστε για μεγαλύτερο ή εναλλακτικό χρονικό διάστημα, επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Οι πληρωμές αγοράς διαφημιστικού χώρου γίνονται μόνο μέσω PayPal επιλέγοντας το ανάλογο διαφημιστικό πρόγραμμα και τις ημέρες που επιθυμείτε.
  • Έπειτα από την πληρωμή σας στείλτε μας με e-mail στο webmaster@oem.gr το κείμενο, την εικόνα, το Flash, τον κώδικα και την διεύθυνση παραπομπής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στη διαφήμισή σας καθώς και την επιθυμητή ημερομηνία προβολής της διαφήμισής σας.
  • Υποστηρίζονται όλοι οι διαφημιστικοί τύποι: Κέιμενο, Εικόνα, Εικόνα με κίνηση & Flash για ιστοσελίδες διαφημιζόμενων. Υποστηρίζεται επίσης και η δυνατότητα διαφήμισης για διαφημιζόμενους που δεν έχουν ιστοσελίδες  (όπως μία εκδήλωση, ένα συνέδριο, ένα δελτίο τύπου κ.λπ.) με την παραχώρηση δικού μας χώρου προβολής.
  • Η ημερομηνία έναρξης της διαφήμισής σας είναι δική σας επιλογή αρκεί να μην υπάρχει προγραμματισμένη προβολή για την ημερομηνία που επιθυμείτε. Σ' αυτήν την περίπτωση, η διαφήμισή σας μεταφέρετε την αμέσως επόμενη στιγμή από την τελευταία προγραμματισμένη προβολή. Βέβαια θα προηγηθεί και η σχετική ενημέρωση...
  • Την περίοδο που δεν υπάρχουν διαφημίσεις θα «τρέχουν» διαφημίσεις του Google AdSense.
  • Εάν έχετε κάποια απορία για τα διαφημιστικά προγράμματα και τους τρόπους προβολής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.
Τελευταία ενημέρωση: Οκτώβριος 2016

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;