Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

final fantasy xivΌπως ανακοίνωσε η Square Enix, το Final Fantasy XIV για PC θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, η έκδοση του MMO για το PS3 θα κάνει την εμφάνισή της το Μάρτιο του 2011. Στην Ευρώπη, το Final Fantasy XIV για PC θα διατίθεται από τις 22 Σεπτεμβρίου σε μία συλλεκτική έκδοση, η οποία θα προσφέρει πρόωρη πρόσβαση στο παιχνίδι και τα εξής καλούδια: behind-the-scenes DVD, ειδικό security token, ένα tumbler, ένα χάρτη, ένα travel journal με concept art και ένα pass που θα μας επιτρέπει να προσκαλέσουμε κάποιον φίλο μας, προκειμένου να παίξουμε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Τόσο η απλή, όσο και η συλλεκτική έκδοση, θα προσφέρουν 30 μέρες δωρεάν gameplay, με αυτούς που θα προπαραγγείλουν την πρώτη να παίρνουν ως δώρο το in-game αντικείμενο Garlond Goggles και με εκείνους που θα προβούν σε προπαραγγελία της δεύτερης, το Onion Helm.

Η μηνιαία συνδρομή θα είναι €12.99, με κάθε επιπλέον χαρακτήρα να κοστίζει €3.00 το μήνα. Ανά λογαριασμό, θα υπάρχει όριο οκτώ χαρακτήρων. Επιπλέον, για κάθε λογαριασμό θα υπάρχει ένας δωρεάν retainer (ένας non-playable χαρακτήρας που μπορεί να πουλήσει τα αντικείμενά μας όταν έχουμε αποσυνδεθεί), με κάθε επιπλέον retainer να κοστίζει €1.00.

Τέλος, η εταιρεία έκανε γνωστό πως η beta φάση για την έκδοση των Windows θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου.

 

01/07/2010 - gameover.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;