Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Memory kit 48GBΗ G.Skill έχει κυκλοφορήσει αρκετές φορές στο παρελθόν προϊόντα μνήμης για enthusiasts, ωστόσο η τελευταία της πρόταση ανεβάζει τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη. Η ταϊβανέζικη εταιρεία ανακοίνωσε ένα kit μνημών DDR3 με την εξωφρενική χωρητικότητα των 48 gigabytes! Φυσικά, ένα τέτοιο kit δεν έχει νόημα για τα περισσότερα motherboards που κυκλοφορούν στην αγορά. Για την ακρίβεια, μόνο το SR-2 της EVGA μπορεί να δεχτεί το συγκεκριμένο kit.

Το Ripjaw kit της G.Skill αποτελείται από 12 modules με χωρητικότητα 4GB το καθένα. Πέρα από το θηριώδες memory buffer, η G.Skill υπόσχεται και μεγάλες ταχύτητες, καθώς οι μνήμες τρέχουν στα 1900MHz με CL8 timings. Σύμφωνα, μάλιστα, με την εταιρεία, η συχνότητα μπορεί να ανέβει στα 2000MHz, διατηρώντας τα ίδια timings.

Η μητρική SR-2 της EVGA διαθέτει δύο sockets LGA 1366 με τρία memory channels και 12 slots για μνήμες, όσα και τα modules του Ripjaw kit. Φυσικά, δεν απευθύνεται στο μέσο χρήστη, καθώς είναι κατασκευασμένη για εξειδικευμένες και resource-hungry εφαρμογές.

Το νέο kit της G.Skill θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, σε τιμή που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

 

27/07/2010 - e-pcmag.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;