Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

golden-iΤην Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου εγκαινιάστηκε και το δεύτερο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα Apple και αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών ονόματι Golden-i.

Μετά το ντεμπούτο του iStorm στις 2 Σεπτεμβρίου από την Info-Quest, η ACE-Hellas, η οποία ανήκει στον ίδιο όμιλο, διευρύνει το μέτωπο της Apple και εγκαθιστά έναν νέο πυρήνα στα βόρεια προάστια των Αθηνών, στον 1ο όροφο του Golden Hall στο Μαρούσι.

Το κατάστημα θα πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η Apple για όλους τους επονομαζόμενους Apple Premium Reseller σε ό,τι αφορά στην παρουσίαση των προϊόντων, στις τιμές, στη σχεδίαση του καταστήματος, στη λειτουργία και στην πιστοποιημένη εκπαίδευση των υπαλλήλων τους από την Apple.

Εντούτοις, τα καταστήματα με το logo Apple Premium Reseller μπορεί να διαφοροποιηθούν στην διάθεση αξεσουάρ από τρίτους κατασκευαστές για τα προϊόντα της Apple (είδη, τιμές, αποκλειστικότητες) και φυσικά σε υπηρεσίες εκπαίδευσης, αφού για παράδειγμα ένας από τους τομείς στους οποίους ειδικεύεται η ACE-Hellas, εξυπηρετώντας χιλιάδες πελάτες, είναι το τεχνικό λογισμικό. Έτσι, ήδη από την βραδιά των εγκαινίων η ACE-Hellas επιδείκνυε στο Golden-i το Autocad για Mac, την πολυαναμενόμενη εφαρμογή για μηχανικούς, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου, ως ο μεγαλύτερος συνεργάτης της Autodesk στην Ελλάδα.
Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη έκπληξη για τη βραδιά των εγκαινίων: στο Golden-i έπαιζαν μουσική τα νέα iPod της Apple, ξεκινώντας από το Μαρούσι την πορεία τους για την ελληνική αγορά.

Από τον Απρίλιο του 2010, η ACE-Hellas έγινε διανομέας των προϊόντων της Apple στην ελληνική αγορά (Apple Reseller) αφού εντάχθηκε στο επίσημο κανάλι διανομής της iSquare. Η ACE-Hellas αναπτύσσει και διανέμει τεχνικό λογισμικό, διαθέτει και υποστηρίζει τις συσκευές (smartphone) της HTC και αναπτύσσει εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα ή άλλες φορητές συσκευές, αναπτύσσει εφαρμογές ERP ενώ τέλος, ασχολείται με τη σάρωση και εκτύπωση σχεδίων και εγγράφων μεγάλου μεγέθους.

 

27/09/2010 - tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;