Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Fifa11

Η Electronic Arts Inc ανακοίνωσε σήμερα ότι η σειρά βιντεοπαιχνιδιών FIFA καταγράφει μια μοναδική στιγμή στην δεκαοκταετή ιστορία του: μετά και το λανσάρισμα του FIFA 11 ξεπέρασε συνολικά τα 100 εκατομμύρια πωλήσεις!

Το ποδοσφαιρικό βιντεοπαιχνίδι με τις υψηλότερες πωλήσεις στον κόσμο, έκανε ρεκόρ πωλήσεων στο FIFA 11 που έφτασαν τα 2,6 εκατομμύρια αντίτυπα τις πρώτες πέντε ημέρες της κυκλοφορίας του, κι έτσι έγινε το παιχνίδι με τον πιο υψηλό ρυθμό πωλήσεων, όλων των εποχών. Να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις του FIFA 11 αυξήθηκαν κατά 20%, σε σύγκριση με πέρυσι, κατά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας, και έχουν ήδη αγγίξει τα 8 εκατομμύρια.

«Η λίστα των τίτλων που έχουν καταγράψει τέτοια νούμερα πωλήσεων, στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών, είναι μικρή και από σήμερα το FIFA βρίσκεται ανάμεσά τους», δηλώνει ο Matt Bilbey, αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της EA Sports. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατομμύρια θαυμαστές του παιχνιδιού, σε όλο τον κόσμο, γιατί χάρη σε αυτούς φτάσαμε σε αυτή τη στιγμή – ορόσημο για αυτό δεν θα μπορούσαμε παρά να τους ανταμείψουμε με το πιο δημοφιλές DLC που από σήμερα είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα, για πρώτη φορά στα χρονικά», τόνισε.

FIFA 11 Ultimate Team -τώρα δωρεάν για όλους

Aπό τώρα, οι φανατικοί οπαδοί του FIFA 11, μπορούν με ένα click να κατεβάσουν το FIFA 11 Ultimate Team, όταν συνδεθούν μέσω PlayStation 3 και Xbox 360.

Με το FIFA 11 Ultimate Team όλοι μπορούν να πωλούν, να αγοράζουν, να κερδίζουν ακόμα και να ανταλλάσουν ποδοσφαιριστές με άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο, ώστε να φτιάξουν τη δική τους dream team και να τη ρίξουν στο χορτάρι παίζοντας ατελείωτες online ποδοσφαιρικές μονομαχίες…αιωνίων με εβδομαδιαία updates.

Ταυτόχρονα, το FIFA 11 Ultimate Team παρουσιάζει μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων μετά από αιτήματα των οπαδών του. Τώρα με το FIFA 11 Ultimate Team οι gamers μπορούν να ανταγωνιστούν με τις καλύτερες ομάδες των φίλων τους σε online αγώνες μέσω του Play A Friend –το πιο δημοφιλές χαρακτηριστικό του παιχνιδιού.

Επιπλέον, όταν οι παίκτες βρίσκονται μακριά από τις κονσόλες τους μπορούν να συμμετάσχουν σε δημοπρασίες αλλά και συναλλαγές ποδοσφαιριστών στο ίντερνετ μέσω μίας ειδικής, ενισχυμένης εφαρμογής.

 

04/11/2010 - kathimerini.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;