( 0 ψήφοι )

γραφεία googleΠροκειμένου να προσελκύσει αλλά και να κρατήσει τους καλύτερους η Google θα προβεί σε αυξήσεις μισθών 10% του προσωπικού της με την έναρξη του νέου έτους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Silicon Alley Insider.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Έρικ Σμιντ ενημέρωσε περισσότερους από 23.000 υπαλλήλους μέσω email, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Η εταιρεία θα δώσει στους υπαλλήλους της 1.000 δολάρια μπόνους διακοπών, όπως επισημαίνει η Silicon Alley Insider.

Οι αυξήσεις αυτές πραγματοποιούνται εν μέσω ισχυρού ανταγωνισμού μεταξύ της Google και των ανταγωνιστών της, κυρίως του Facebook στον αγώνα για την εξασφάλιση ταλαντούχου προσωπικού. Σχεδόν το 10% των υπαλλήλων του Facebook, εργάζονταν προηγουμένως στη Google.

Στο email του Έρικ Σμιντ προς τους εργαζομένους αναφέρεται μεταξύ άλλων: "Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι αισθάνεστε πως ανταμείβεστε για τη σκληρή δουλειά σας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προσελκύουμε τους καλύτερους".

Όπως επισημαίνει ο ίδιος, έρευνες της εταιρείας υποδεικνύουν ότι ο μισθός είναι το σημαντικότερο για τους εργαζομένους της Google, περισσότερο από τα επιδόματα και τα μπόνους. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ένα μέρος από τα μπόνους των εργαζομένων θα μεταφερθεί στο βασικό μισθό τους.

 

10/11/2010 - enet.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;