Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Για «απάτη κατ' εξακολούθηση» συνελήφθη επ' αυτοφώρω ο 27χρονος γιος αντιπροσώπου γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορείται ότι προέβαινε αρχικά σε συστηματική ανάρτηση αγγελιών πώλησης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας (τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, κ.α.) σε ιστοσελίδες του Διαδικτύου. Στη συνέχεια και παρότι έπειθε τους υποψήφιους αγοραστές που επικοινωνούσαν μαζί του να καταθέτουν το αντίτιμο των παραγγελιών τους σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ή να το αποστέλλουν μέσω εταιρειών μεταφοράς χρημάτων, είτε δεν παρέδιδε τα παραγγελθέντα προϊόντα, είτε εναλλακτικά απέστελλε αγαθά σημαντικά μικρότερης αξίας, ανακοίνωσε το τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Τρία κινητά τηλέφωνα. Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Ένας σκληρός δίσκος. Το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ, προερχόμενο από την έκνομη δραστηριότητά του και πλήθος εγγράφων, αποδεικτικών των αξιόποινων πράξεών του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

02/12/2010 - enet.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;