Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Facebook ConnectΚατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Le Web, ο διευθυντής ανάπτυξης δικτύου του Facebook, Ethan Beard μοιράστηκε με το κοινό κάποιους απίστευτους αριθμούς σχετικά με το διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 250 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook Connect σε ιστοσελίδες τρίτων κάθε μήνα. Από την άλλη πλευρά το Facebook έχει μετρήσει 2 εκατομμύρια ιστοσελίδες που πρόσθεσαν το  Connect στα δύο χρόνια λειτουργίας του. Στην πραγματικότητα, 10.000 νέες ιστοσελίδες προσθέτουν το Facebook Connect κάθε μέρα.

Σύμφωνα με τον Beard, το Facebook είναι σημείο αναφοράς για την κίνηση στο διαδίκτυο και πολλές ιστοσελίδες σημειώνουν ραγδαία αύξηση στην επισκεψιμότητα τους απλά και μόνο προσθέτοντας το Facebook Connect.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κος Beard –πρώην υπάλληλος της Google– επεσήμανε γιατί τόσοι πολλοί εργαζόμενοι της Google πηγαίνουν στο Facebook: «Αυτό που συμβαίνει τώρα στο Facebook είναι πραγματικά συναρπαστικό”, είπε. “Είμαστε στο κέντρο της διαμόρφωσης του διαδικτύου για το πώς θα μοιάζει τα επόμενα χρόνια».

 

16/12/2010 - secnews.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;