Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

iMacΑξιώνει 200.000 ευρώ από ιδιώτη για συκοφαντική δυσφήμηση!

Σοκ στους ιντερνετικούς κύκλους της Ελλάδας προκαλεί η μήνυση που έκανε η εταιρεία-αντιπρόσωπος της Apple Systemgraph σε ιδιώτη, που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το service που του παρείχαν.

Πιο συγκεκριμένα, πελάτης που είχε αγοράσει iMac παρατηρεί σκούρες σκιές στην οθόνη του. Απευθύνεται στο κατάστημα απ’ όπου και αγόρασε τον υπολογιστή και τον στέλνουν στην εταιρεία SystemGraph, ως επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας Apple στην Ελλάδα.

Ο πελάτης πηγαίνει το μηχάνημα στο σέρβις της Systemgraph, μένει ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και σε τρεις μέρες παίρνει το μηχάνημα πίσω, χωρίς να πληρώσει χρήματα επισκευής, καθώς καλύπτεται από την εγγύηση. Συνειδητοποιεί ότι το μηχάνημα δεν έχει φτιαχτεί, αντιθέτως η κατάστασή του έχει χειροτερέψει (βάσει των λεγομένων του).

Ξαναπηγαίνει στο σέρβις της εταιρείας, αυτήν τη φορά συνοδευμένος από ένα φίλο, και σε κλίμα έντασης ζητά να του αλλάξουν τον υπολογιστή με κάποιον νέο, διότι προφανώς είναι ελαττωματικός. Η εταιρεία του εξηγεί ότι, δυστυχώς, θα πρέπει να απευθυνθεί στα καταστήματα απ’ όπου και αγόρασε τον υπολογιστή, διότι βάσει νόμου ο πωλητής οφείλει να αντικαταστήσει τον υπολογιστή και όχι το σέρβις της εταιρείας.

O πελάτης πολύ δυσαρεστημένος εξηγεί ότι ο πωλητής τον έχει στείλει εκεί. Η εταιρεία ζητά από τον πελάτη εγγραφο αίτημα αντικατάστασης συσκευής και παραλαμβάνει το έγγραφο, αλλά όχι το μηχάνημα. Ο πελάτης ενημερώνει ότι θα πάει στον Συνήγορο του Καταναλωτή και ανεβάζει στο Διαδίκτυο την περιγραφή της ιστορίας του...

Διαβάστε εδώ: Η περίπτωση της Apple

...αλλά και το σχόλιο του σε σχετικού θέματος φόρουμ εδώ: Γκρίζες σκιές στην LED του iMAC και γκρίζα υποστήριξη

Στη συνέχεια η εταιρεία αντιδρά στο ίδιο φόρουμ: Re: Γκρίζες σκιές στην LED του iMAC και γκρίζα υποστήριξη

...και μετά ανακοινώνεται από το δικηγόρο του ιδιώτη ότι έχει μηνυθεί από την εταιρεία για συκοφάντηση, όπου ζητείται το ποσό των 200.000 ευρώ!

Η συνέχεια στα δικαστήρια, όπου θα διαπιστωθεί επακριβώς τι συνέβη...

 

29/12/2010 - Ηλιάνα Φωκιανάκη / protothema.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;