Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )
- «Καλημέρα σας! Έχετε κερδίσει...»

- «Ευχαριστώ. Δεν ενδιαφέρομαι!», είπε και έκλεισε βιαστικά το τηλέφωνο, γράφει το Cult of Mac.

Gail DavisΗ Gail Davis από το Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας θεώρησε ότι επρόκειτο για μια ακόμα φάρσα, προσπάθεια προώθησης πωλήσεων από αυτές που όλοι γνωρίζουμε. Κι όμως, ήταν πράγματι εκείνη, η τυχερή, που έκανε το 10.000.000.000οστό download από το App Store για iPhone, iPad και iPod touch. Είχε κερδίσει κουπόνι αξίας 10.000 δολαρίων για αγορές από το iTunes.

Η Gail Davis ή μάλλον ακριβέστερα, μια από τις κόρες της, κατέβασε το δωρεάν παιχνίδι, Paper Glider, δημιουργία του επίσης Βρετανού Neon Play (ενδιαφέρουσα η σύμπτωση του ονόματος και του επαγγέλματος).

Apple App Store: 10 δισεκατομμύρια downloads

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Apple, το App Store εξυπηρετεί 160 εκατομμύρια χρήστες iPhone, iPod touch και iPad σε όλο τον κόσμο. Για να φτάσει στο ορόσημο των 10 δισεκατομμυρίων download χρειάστηκαν (μόλις) δυόμισι χρόνια από τα εγκαίνειά του (και με μια απλή διαίρεση προκύπτει ότι κάθε χρήστης έχει κατεβάσει/αγοράσει κατά μέσο όρο περί τις 63 εφαρμογές).

Στο App Store στεγάζονται 350.000 εφαρμογές, 60.000 από τις οποίες έχουν αναπτυχθεί ειδικά για το iPad. Οι εφαρμογές είναι ομαδοποιημένες σε 20 κατηγορίες και σε κάθε μια από αυτές υπάρχει απίστευτος πλούτος εφαρμογών. Τα λόγια του Φίλιπ Σίλερ, επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιας προώθησης είναι χαρακτηριστικά:

«Το App Store άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται, διανέμεται, εντοπίζεται και πωλείται σήμερα software. Όσο οι άλλοι προσπαθούν να αντιγράψουν την επιτυχία του, το App Store της Apple συνεχίζει να προσφέρει σε προγραμματιστές και καταναλωτές την πλέον καινοτόμο εμπειρία στον πλανήτη»

 

24/01/2011 - tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;