Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

amazon appstore logo

Η Amazon ανακοίνωσε την Τρίτη 22 Μαρτίου την έναρξη λειτουργίας του νέου της καταστήματος για αγορές εφαρμογών που υποστηρίζονται από συσκευές Android. Το Appstore της Amazon εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του θα προσφέρει καθημερινά δωρεάν μια εφαρμογή που είναι επί πληρωμή. Η αρχή έγινε με το νέο τίτλο του Angry Birds με την ονομασία Rio, ο οποίος περιλαμβάνει νέες πίστες του δημοφιλούς παιχνιδιού σε iOS και Android πλατφόρμες.

Η πρόσβαση στο Appstore μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε απευθείας από Android συσκευή, είτε μέσα από οποιονδήποτε υπολογιστή από τον Web browser. Για κάθε εφαρμογή του καταστήματος υπάρχουν αυτοματοποιημένες προτάσεις εναλλακτικών εφαρμογών, οι απόψεις άλλων χρηστών και η δυνατότητα αγορά της. Επίσης κάθε εφαρμογή συνοδεύεται από περιγραφή, φωτογραφίες και video που την αφορούν.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες η Apple μήνυσε την Amazon για παράνομη χρήση του όρου Appstore καθώς όπως υποστηρίζει είναι κατοχυρωμένος από την ίδια.

Δυστυχώς το Appstore της Amazon είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο στις χώρες της Αμερικής και, όπως δηλώνουν άνθρωποι της εταιρείας η διαθεσιμότητά του θα επεκταθεί σταδιακά και στον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη κάποιο επίσημο πλάνο.

 

23/03/2011 - dimitris2006 / insomnia.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;