( 0 ψήφοι )

fimotro

Την αγωγή -με την οποία ζητούν αποζημίωση 4 εκατ. ευρώ- κατέθεσαν ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος και οι δημοσιογράφοι -σχολιαστές του δελτίου (Ολγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Π. Τσίμας και Μ. Καψής) για προσβολή της τιμής και της υπόληψης τους.

Δεν ξέρουμε εάν το σκέφτηκαν πολύ εκεί στο Mega, αλλά μάλλον έχουν κακούς συμβούλους. Ο διευθυντής ειδήσεων Χρ. Παναγιωτόπουλος και οι υπόλοιποι έστειλαν αγωγή στο Fimotro.blogspot.com και σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο, τον Γιάννη Παπαγιάννη, ο οποίος κατά την γνώμη τους βρίσκεται πίσω από το ιστολόγιο. Λένε ότι δημοσίευσαν ηλεκτρονική ψηφοφορία με ερώτηση "Ποιο από τα παραπάνω δημοσιογραφικά πρόσωπα γλύφει καλύτερα την κυβέρνηση".

Ο Χρ. Παναγιωτόπουλος δηλώνει: «Έχουν γραφτεί πολλά ανυπόστατα και συκοφαντικά, δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί αυτό. Η υπόθεση είναι στην δικαιοσύνη και εκεί θα ξεκαθαριστούν όλα, δεν θα ήθελα να πω περισσότερα αυτή την ώρα».

«Ο διευθυντής του MEGA δεν έχει κανένα στοιχείο που να με συνδέει με τις αναρτήσεις που επικαλείται, αναρτήσεις οι οποίες από αυτά που διάβασα δεν είναι υβριστικές. Εάν είχε οποιοδήποτε στοιχείο δεν θα έκανε αγωγή αλλά θα προσέφευγε στην αρμόδια αστυνομική αρχή» τονίζει από την πλευρά του στο NewPost.gr και στον Τάκη Χατζή, ο Γιάννης Παπαγιάννης...

Μας αρέσει που η παρέα του MEGA κάνει σπασμωδικές κινήσεις, καλά κάνει το Fimotro και τους λέει γλύφτες, γιατί μόνο γλύφτες είναι, όλος ο κόσμος το βλέπει, το φερέφωνο της κυβέρνησης είναι, τι θέλουν να αποδείξουν τώρα; Μπορούν να μας πουν με πιο τρόπο θα αποδείξουν ότι ο Παπαγιάννης είναι πίσω από το blog; Εμείς σας λέμε ναι είναι, ποιος θα το αποδείξει;

Θυμάστε τη μήνυση του TAΡZAN - Τριανταφυλλόπουλου κατά του μακαρίτη του Γκιόλια για το troktiko; Αποδείχτηκε τίποτα; Όχι, γιατί δεν μπορεί να αποδειχθεί επίσημα. Μήπως θυμάστε ότι ο μακαρίτης αθωώθηκε  στο δικαστήριο;

Για αυτό τα blogs είναι και θα μείνουν ανώνυμα για να μη μασάνε τίποτα από μια χούφτα γλύφτες. Παπαγιάννη μη παραδεχθείς με τίποτα ότι είσαι πίσω από το Fimotro και άστους να φάνε τα μούτρα τους και μόλις αθωωθείς, πάρτους και τα κατουρημένα σώβρακά τους.

Και κάτι ακόμη που αφορά σίγουρα κάποιους που θα χαίρονται για ότι συμβαίνει στο Fimotro. Να θυμάστε ότι ένα blog είναι μια φωνή, μια φωνή ελεύθερη, αν εσύ που την ακούς-διαβάζεις δεν συμφωνείς πας αλλού, αλλά όλες οι φωνές είναι χρήσιμες, αυτό είναι δημοκρατία.

 

atithaso.blogspot.com / imerisia.gr / newpost.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;