Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Ο υπολογιστής σας δεν είναι µόνο για να γράφετε στο Word ή να σερφάρετε στο ίντερνετ. Μπορείτε πλέον να βλέπετε και διαδικτυακή τηλεόραση. Το τελευταίο διάστηµα, όλο και περισσότεροι Ελληνες ανοίγουν το PC τους για να παρακολουθήσουν νόµιµα κινηµατογραφικές ταινίες, ντοκιµαντέρ, σίριαλ και ποδοσφαιρικούς αγώνες, χωρίς διακοπές για διαφηµίσεις.

Οι περισσότεροι πάροχοι ίντερνετ (Conn-X, Hellas Online, Forthnet, Vivodi και On Telecoms) προσφέρουν συνδυαστικά πακέτα –τα γνωστά triple play», διότι περιλαµβάνουν σύνδεση στο διαδίκτυο, τηλεφωνία και Internet TV, τα οποία σας παρουσιάζουµε στη συνέχεια:

conn-x tv

Conn-X
Το Conn-X του ΟΤΕ παρέχει την υπηρεσία συνδροµητικής τηλεόρασης Conn-x TV, η οποία περιλαµβάνει 48 τηλεοπτικά κανάλια µε ψηφιακή εικόνα και τις υπηρεσίες Video on Demand, Film Express που προβάλλει ταινίες τις οποίες οι συνδροµητές µπορούν να νοικιάσουν και να δουν µέσα σε ένα 24ωρο, και Film Club, µε απεριόριστη πρόσβαση σε ταινίες, σειρές, µουσικά βίντεο κλιπ, ντοκιµαντέρ και παιδικά προγράµµατα. Η Βασική Υπηρεσία Conn-x TV για οικιακούς πελάτες κοστίζει 27 ευρώ τον µήνα (15 ευρώ για αιτήσεις µέχρι 30 Απριλίου). Η υπηρεσία Film Club κοστίζει 5 ευρώ/µήνα, το πακέτο Premium 6 ευρώ/µήνα και η ενοικίαση ταινίας στο Film Express 1-4,5 ευρώ. Ο αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο κοστίζει 120 ευρώ (δωρεάν µέχρι 30 Απριλίου) και µε σκληρό δίσκο 180 ευρώ (49,90 ευρώ µέχρι 30 Απριλίου). Τέλος, η τιµή του ασύρµατου ρούτερ διαφοροποιείται ανάλογα µε το µοντέλο, ωστόσο παρέχεται δωρεάν µέχρι τις 30 Απριλίου.

hol tv

Hellas Online
Η Hellas Online διαθέτει το πακέτο HOL TV, το οποίο περιέχει 32 κανάλια και ψηφιακό οδηγό προγράµµατος µε ορίζοντα 14 ηµερών. Η υπηρεσία PVR επιτρέπει στον χρήστη να «παγώσει» το πρόγραµµα ανά πάσα στιγµή και να επανέλθει αργότερα. Επίσης, του δίνει τη δυνατότητα να εγγράψει έως και 80 ώρες περιεχοµένου, µε αυτόµατο προγραµµατισµό. Το HOL Video Club διαθέτει µια µεγάλη ποικιλία ταινιών προς ενοικίαση, οι οποίες είναι διαθέσιµες για 24 ώρες.

Η Βασική Υπηρεσία hol tv κοστίζει 10,23 ευρώ τον µήνα και περιλαµβάνει τον αποκωδικοποιητή. Το τέλος ενεργοποίησης ανέρχεται στα 35,90 ευρώ, η χρέωση ταινίας στο HOL Video Club κοστίζει 1-4,05 ευρώ και η πρόσβαση στα συνδροµητικά κανάλια από 1,5 ευρώ/µήνα έως 23 ευρώ/χρόνο ανά κανάλι.

Forthnet και Nova μαζί

Forthnet
Η Forthnet συνεργάζεται µετη Nova, προσφέροντας υπηρεσίες συνδροµητικής τηλεόρασης στο Ιντερνετ. Το πρόγραµµα Forthnet 2play + Nova Start pack κοστίζει 41,24 ευρώ τον µήνα (τιµή προσφοράς µέχρι τις 30 Απριλίου). Περιλαµβάνει δωρεάν τον αποκωδικοποιητή (αξίας 129 ευρώ) και το δορυφορικό πιάτο (αξίας 50 ευρώ) µέχρι τις 31 Μαΐου.

Ο συνδροµητής µπορεί να κάνει το δικό του συνδυασµό προγραµµάτων ίντερνετ και τηλεφωνίας, προσθέτοντας το πακέτο Nova της αρεσκείας του και απολαµβάνοντας έκπτωση 20% για πάντα, όπως διαφηµίζει η εταιρεία.Το κόστος για το Nova Start Pack αρχίζει απότα 36,37 ευρώ και φτάνει τα 56,37 ευρώ, ανάλογα µετο πακέτο ίντερνετ ή/και τηλεφωνίας. Επίσης, διατίθενται τα πακέτα Nova Full Pack και άλλα 6 πακέτα για όλα τα γούστα. Το τέλος ενεργοποίησης για ενεργή τηλεφωνική γραµµή ανέρχεται στα 29,90 ευρώ. Επίσης, η Forthnet δίνει τη δυνατότητα στους συνδροµητές της  να παρακολουθήσουν απευθείας µέσω ίντερνετ επιλεγµένα αθλητικά γεγονότα.

cable tv vivodi

Vivodi Telecom
Η Vivodi διαθέτει στην αγορά το µπουκέτο ευρυζωνικών υπηρεσιών Triple Play cableTV, το οποίο παρέχει υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, broadband Internet (έως 20 Mbps) και ψηφιακής τηλεόρασης.

Οι συνδροµητές της υπηρεσίας απολαµβάνουν πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια συνεχούς ροής (IPTV) και σε κατά παραγγελία περιεχόµενο (video on demand) µέσω κλειστού τηλεπικοινωνιακού δικτύου και µέσω αποκωδικοποιητή, ο οποίος συνδέεται σε συσκευές τηλεόρασης. Το µηνιαίο πάγιο ανέρχεται στα 36,07 ευρώ. Ο εξοπλισµός παρέχεται δωρεάν, ενώ το τέλος ενεργοποίησης ορίζεται στα 62 ευρώ και το κόστος εγκατάστασης στα 67 ευρώ.

on telecoms

On Telecoms
Τα συνδυαστικά πακέτα On Triple Play της On Telecoms παρέχουν υπηρεσίες συνδροµητικής τηλεόρασης στους χρήστες της εταιρείας. Το On TV προσφέρει τηλεοπτικά κανάλια και παιχνίδια, ενώ η υπηρεσία On Cinema φέρνει στην οθόνη της τηλεόρασης µια µεγάλη συλλογή ταινιών, διαθέσιµες για24 ώρες από την ενοικίαση.

Το πακέτο On Telephony & TV κοστίζει 21,41 ευρώ/µήνα, το πακέτο On Triple Play 28,86 ευρώ/µήνα, το πακέτο On Triple Play Unlimited 32,99 ευρώ/µήνα και το πακέτο On Triple Play Plus 36,90 ευρώ/µήνα.

 

Πηγή: tanea.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;