Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

up-to-100mb

Τέσσερα εκατομμύρια σπίτια έχουν πλέον πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες έως 100Mbps μέσω του καλωδιακού δικτύου της Virgin Media στην Βρετανία, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Η κάλυψη του δικτύου αυτήν την στιγμή φτάνει τις 100 πόλεις στην βρετανική επικράτεια ενώ αναμένεται το πλήθος των σπιτιών με δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες της εταιρείας να φτάσει τα 13 εκατομμύρια μέχρι τα μέσα του 2012.

Η Virgin χρησιμοποιεί οπτικές ίνες μέχρι τον τοπικό κατανεμητή του καλωδιακού δικτύου και μετά το ίδιο το υπάρχον καλωδιακό δικτύου μέσω του πρωτοκόλλου Docsis.

H πρόσβαση στο διαδίκτυο προβλέπει ταχύτητες 100Mbps στο download και 10Mbps και στοιχίζει 35 λίρες το μήνα μαζί με την τηλεφωνική γραμμή ή 45 λίρες το μήνα χωρίς τηλεφωνική γραμμή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα της Virgin Media.

Η βρετανική εταιρεία παράλληλα δοκιμάζει την πιλοτική παροχή ταχυτήτων 200Mbps καθώς και 1.5Gbps σε επιλεγμένες επιχειρήσεις στο Old Street στο Ανατολικό Λονδίνο.

 

Πηγές: adslgr.com / thinkbroadband.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;