( 0 ψήφοι )

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟ 2010 ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤV ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ...

http://images.tanea.gr/assetservice/Image.ashx?c=13849587&r=0&p=0&t=0&q=100&v=1&s=1&w=800&h=

Τρισδιάστατη τηλεόραση, νέοι ηλεκτρονικοί αναγνώστες βιβλίων, τηλεχειριστήριο με οθόνες, οθόνες που υπακούουν στις κινήσεις των χεριών μας, τηλεόραση στα κινητά τηλέφωνα και διάφορες συσκευές για σερφάρισμα στο Ίντερνετ είναι μερικά από τα γκάτζετ που θα μας απασχολήσουν το 2010.

Ορισμένα από τα νέα δημιουργήματα παρουσιάστηκαν τον περασμένο μήνα στη μεγάλη έκθεση CΕS στο Λας Βέγκας, ενώ όσα αφορούν την κινητή τηλεφωνία κάνουν πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βαρκελώνη, στο Μobile Congress.

Συνολικά, περισσότεροι από 3.000 κατασκευαστές εργάστηκαν σκληρά την περασμένη χρονιά για να αναπτύξουν 20.000 νέα ηλεκτρονικά προϊόντα.

Η μερίδα του λέοντος στα επαναστατικά γκάτζετ ανήκει σίγουρα στην τηλεόραση και την κινητή τηλεφωνία. Και ενώ οι τηλεοράσεις μεγαλώνουν, τα υπόλοιπα μικραίνουν. Οι κατασκευαστές δίνουν έμφαση στην ασύρματη σύνδεση WiFi, το Βluetooth και την ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής βίντεο, ενώ την τιμητική τους έχουν τα πράσινα μηχανήματα.

Τα δημιουργήματα που παρουσιάζουμε σήμερα είναι μερικά από τα πιο καινοτόμα της νέας φουρνιάς και στην πλειονότητά τους αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2010. Για τα περισσότερα από αυτά, δεν είναι ακόμα γνωστή η τιμή τους.

 

20/02/2010 - tanea.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;