Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

nokia n9

Σύμφωνα με ένα tweet από τον σύμβουλο marketing της Nokia Klas Strom, η εταιρεία πρόκειται να υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα MeeGo για το νέο της smartphone N9 για αρκετό καιρό ακόμη. Όπως αναφέρει επίσης ο Strom εκτός από τις συνεχείς βελτιώσεις του MeeGo, οι χρήστες του Ν9 θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν εφαρμογές που θα ανανεώνονται συχνά ενώ θα προστίθενται περισσότερες με το χρόνο.

Το MeeGo είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζεται και χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως η Intel η Novell και η AMD.

Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του Ν9 οι πρώτες εντυπώσεις σχετικά με αυτό άφησαν στους περισσότερους ανάμεικτα συμπεράσματα. Ενώ κάποιοι ενθουσιάστηκαν με την παρουσίασή του, οι περισσότεροι δεν έκρυψαν τις αμφιβολίες τους σχετικά με την υποστήριξη που θα έχει το MeeGo με το πέρασμα του χρόνου.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι εάν η Nokia πρόκειται να υποστηρίξει εμπράκτως το MeeGo ή αν το δημοσίευμα πρόκειται απλά για μια καθησυχαστική ανακοίνωση ενόψει της κυκλοφορίας του νέου smartphone της εταιρείας.

 

Πηγές: insomnia.gr / geekwithlaptop.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;