Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

intel ssd 320 series

Φαίνεται πλέον ότι και επίσημα η Intel, επιβεβαίωσε το πρόβλημα στους SSDs της σειράς 320 Series. Συγκεκριμένα το πρόβλημα περιγράφεται ώς 8MB bug. Το εν λόγω bug μειώνει δραματικά την διαθέσιμη χωρητικότητα.

Στις σελίδες υποστήριξής της, έχουμε δει πολλούς χρήστες να διαμαρτύρονται ότι κάποια μέρα οι νέοι τους δίσκοι, έχασαν την πλήρη χωρητικότητά τους η οποία έπεσε σε μόνο 8MΒ με απώτερο αποτέλεσμα να μην επιτρέπουν πια την πρόσβαση των χρηστών στα δεδομένα. Η εταιρεία δήλωσε σχετικά :

Είμαστε ενήμεροι για το πρόβλημα που υπάρχει. Αν κάποιοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό με τους Intel SSD, καλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία. Προς το παρόν όμως δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν πρόκειται για μια δυσλειτουργία στο hardware ή μπορεί να διορθωθεί με ένα απλό firmware update.

Αν και ακόμη οι ίδιοι οι χρήστες δεν έχουν ανακαλύψει πιθανούς τρόπους ανάκτησης δεδομένων, ωστόσο μερικοί άρχισαν να κάνουν χρήση εφαρμογών όπως το HDDErase και Parted Magic. Ίσως η Intel στο μέλλον δώσει κάποιες επιλογές που ίσως ''σώσουν'' τα δεδομένα που υπάρχουν πάνω στους δίσκους.

 

Πηγές: thelab.gr / techsot.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;