Διαφήμιση
( 2 ψήφοι )

Ελληνικό eBayΞεκίνησε πλέον και επίσημα η ελληνική έκδοση της πασίγνωστης ιστοσελίδας πωλήσεων και δημοπρασιών eBay μέσω της οποίας μπορείτε να αγοράσετε διάφορα αγαθά από εκατομμύρια πωλητές απ' όλο τον κόσμο. Η κάθε αγορά γίνεται είτε με τη μέθοδο της δημοπρασίας είτε με τη μορφή της απευθείας αγοράς (buy it now).

Το ελληνικό eBay ξεκίνησε πριν από αρκετό καιρό με μερική μετάφραση μέσω του Global eBay αλλά πριν από μία εβδομάδα περίπου ξεκίνησε και τη λειτουργία της το domain-name ebay.gr* με όλα του τα μενού και τις λειτουργίες του να είναι πλήρως εξελληνισμένα. Όσοι έχουν λογαριασμό στην αγγλική (.co.uk) ή αμερικανική (.com) έκδοση του eBay, δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα σύνδεσης στο ελληνικό eBay με τα ίδια στοιχεία. Τα αποτελέσματα κάθε αναζήτησης φιλτράρονται πλέον από όλες τις αγορές στις οποίες έχει παρουσία το eBay έτσι ώστε τα αντικείμενα που βλέπετε μετά από μια αναζήτηση να μπορούν να σταλούν στην Ελλάδα. Σημαντικό πλεονέκτημα θεωρείται και η ελληνική υποστήριξη μέσω ειδικής φόρμας αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα πως δουλεύει -και αν δουλεύει- (δηλ. υπάρχει ελληνικό προσωπικό από πίσω ή πάει αυτόματα μεταφρασμένη στα κεντρικά με ότι να 'ναι μετάφραση... και αν παίρνεις απάντηση από υπάλληλο του eBay ή αυτοματοποιημένη απάντηση από bot... κ.λπ.).

Τέλος, να σημειώσουμε ότι προς το παρόν απουσιάζουν οι δυνατότητες πώλησης αντικειμένων μέσω του ελληνικού eBay. Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν πωλητές, θα πρέπει να επισκεφθούν την αγγλική έκδοση ή αμερικανική έκδοση του eBay.

 

* Εδώ και 2-3 ημέρες το eBay.gr μας ανακατευθύνει και πάλι στο Global (global.ebay.com)... Undecided

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;