Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Tim Cook

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο iPhone, εκτιμά το δημοφιλές μπλογκ τεχνολογίας All Things Digital της εφημερίδας Wall Street Journal, με βάση πληροφορία από κύκλους της εταιρείας που εμφανίζονται να το γνωρίζουν εκ των έσω.

Σε δύο περίπου εβδομάδες, η Apple διοργανώνει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα μιλήσει ο νέος επικεφαλής της εταιρείας, μετά την οριστική αποχώρηση του Στιβ Τζομπς, Τιμ Κουκ.

Ο Στιβ Τζομπς υπέβαλλε την παραίτησή του στις 25 Αυγούστου 2011, επικαλούμενος τα προφανή πλέον προβλήματα της υγείας του.

Σύμφωνα με το All Things D, η παρουσίαση του iPhone 5 από τον Κουκ θα κρίνει την εικόνα που θα έχει το πολυπληθές κοινό που παρακολουθεί οτιδήποτε σχετίζεται με την Apple, μια εικόνα που αφορά όχι μόνο στον ίδιο τον Κουκ, ως διάδοχο ενός ανθρώπου που έχει γίνει είδωλο, αλλά και το μέλλον της Apple στα χέρια του. Πάντως, ο συντάκτης του άρθρου, John Paczkowski, δεν αποκλείει η εκδήλωση να επιφυλλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη: την αιφνίδια παρουσία του Τζομπς, αν φυσικά η επιβαρυμένη υγεία του το επιτρέψει.

Εκτός από το iPhone 5, το πλέον πολυπόθητο γκάτζετ της τρέχουσας περιόδου για πολλούς, η Apple φέρεται να ανακοινώνει και ένα πιο οικονομικό iPhone 4, όχι απαραίτητα φθηνό.

Εάν οι εκτιμήσεις του All Things D επαληθευτούν, τότε η κυκλοφορία του στις ΗΠΑ τοποθετείται λίγες εβδομάδες αργότερα.

 

Πηγές: tech.in.gr / allthingsd.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;