Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

anonymous

«Remember, Remember the 5th of November
Gunpowder, treason and plot
I see no reason why gunpowder treason
Should ever be forgot...»

 Εμπνευσμένοι από την ιστορία του Γκάι Φόουκς, ο οποίος προσπάθησε να ανατινάξει τη βουλή της Αγγλίας στις 5 Νοεμβρίου του 1605, η γνωστή ομάδα των χάκερς, Anonymous, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να καταστρέψει τη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής ιστοσελίδας Facebook!

Με μήνυμά τους στο Youtube, οι Anonymous μεταξύ άλλων αναφέρουν πως είναι ενοχλημένοι από τη διαδικασία διαγραφής των λογαριασμών των εκάστοτε χρηστών, κι αυτό διότι ακόμα κι αν κάποιος διαγράψει το λογαριασμό του, τότε οι πληροφορίες για την προσωπική του ζωή μένουν… ως προίκα στο δημοφιλέστερο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σε άλλα σημεία της ανακοίνωσής τους λέγεται πως «το Facebook γνωρίζει περισσότερα για εσάς από την οικογένειά σας», όπως επίσης και ότι: «Στο τέλος, όλοι θα ευγνωμονούν τους Anonymous που σώθηκαν από το διαβολικό αυτό κοινωνικό δίκτυο»...

Σημειώνεται ότι έμβλημα των Anonymous είναι η γνωστή μάσκα που απεικονίζει τον Γκάι Φόουκς στo κόμικ (που αργότερα γυρίστηκε ταινία με τον Χιόυγκο Γούιβενγκ και τη Νάταλι Πόρτμαν) V for Vendetta.

Δείτε και το ηχογραφημένα μήνυμα σε μορφή βίντεο στο Youtube:

 

Πηγή: skai.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;