Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Apple iPadΣτις 3 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το iPad στην αγορά των ΗΠΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Apple, εντούτοις δεν διευκρινίστηκε πότε αναμένεται η άφιξή του στην Ευρώπη.

Μετά το αμερικανικό ντεμπούτο, αλλά πριν από τα τέλη Απριλίου, η «ταμπλέτα» θα εμφανιστεί στα καταστήματα οκτώ ακόμα αγορών -Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Βρετανία.

Στις υπόλοιπες χώρες το iPad θα φτάσει «αργότερα φέτος» περιορίστηκε να δηλώσει η αμερικανική εταιρεία.

Δεν διευκρίνισε τους λόγους που οδήγησαν στην ολιγοήμερη αναβολή, σύμφωνα όμως με τον αναλυτή Πίτερ Μίσεκ «η καθυστέρηση ίσως οφείλεται σε αδιευκρίνιστο πρόβλημα της ταϊβανέζικης Hon Hai Precision, η οποία προμηθεύει την Apple με εξαρτήματα».

Τo iPad, μια συσκευή με οθόνη αφής που συνδέεται στο Διαδίκτυο, παίζει ταινίες, μουσική και διαβάζει ηλεκτρονικά βιβλία. Θεωρείται το πλέον αναμενόμενο προϊόν τεχνολογίας από την παρουσίαση του iPhone το 2007.

Τα πρώτα iPad που θα φτάσουν στην αγορά είναι τα μοντέλα που συνδέονται μόνο σε δίκτυα Wi-Fi και κοστίζουν από 499 έως 699 δολάρια ανάλογα με τη χωρητικότητα της μνήμης flash.

Τα μοντέλα που υποστηρίζουν δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 3G, και κοστίζουν έως και 829 δολάρια, θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ αργότερα τον Απρίλιο.

Από τις 12 Μαρτίου, οι Αμερικανοί καταναλωτές θα μπορούν να παραγγέλνουν το μοντέλο της προτίμησής τους από το δικτυακό τόπο της Apple.

Το iPad θα κυκλοφορήσει με 12 προεγκατεστημένες νέες εφαρμογές, ενώ το πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα από τον Απρίλιο.

 

07/03/2010 - tanea.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;