Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

iphoneΦωτογραφίες που φέρονται να εικονίζουν ένα πρωτότυπο του iPhone τέταρτης γενιάς δημοσιεύονται τη Δευτέρα σε μεγάλα ιστολόγια τεχνολογίας, τα οποία υποστηρίζουν ότι η συσκευή βρέθηκε ξεχασμένη στο πάτωμα ενός μπαρ της Καλιφόρνιας.

Αν τα δημοσιεύματα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, το «iPhone 4G» είναι εμφανισιακά πιο τετραγωνισμένο, έχει κάμερα για βιντεοκλήσεις στην μπροστινή όψη, μεγαλύτερη κάμερα με φλας στο πίσω μέρος, μεγαλύτερη μπαταρία, ελαφρώς μικρότερη οθόνη αλλά με υψηλότερη ανάλυση, και αντί για συμβατικές κάρτες SIM δέχεται τις κάρτες micro-SIM που χρησιμοποιεί και το iPad.

Την αρχή έκανε το Engadget.com, το οποίο ανάρτησε τις εικόνες διατηρώντας πάντως επιφυλάξεις για το εάν όντως πρόκειται για το «iPhone 4G». Αναφέρει ότι το κινητό βρέθηκε στο πάτωμα ενός μπαρ στο Σαν Χοσέ και ήταν μεταμφιεσμένο μέσα στη θήκη ενός iPhone 3G S.

Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και βίντεο δημοσίευσε αργότερα το Gizmodo.com, σύμφωνα με το οποίο η συσκευή βρέθηκε ξεχασμένη σε μπαρ όχι του Σαν Χοσέ αλλά του Ρέντγουντ Σίτι.

«Το αποσυναρμολογήσαμε. Είναι το αληθινό» γράφει.

Τις εικόνες δημοσίευσε επίσης με επιφύλαξη και το MacRumors.com.

Αναγνώστες των δύο ιστολογίων εκτίμησαν ότι η συσκευή δεν είναι το νέο iPhone αλλά απομίμηση του σημερινού μοντέλου που προήλθε από την αγορά τις Ιαπωνίας. Όμως το Gizmodo επιμένει ότι «υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα [το τηλέφωνο] να είναι ψεύτικο».

Επικαλείται αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η Apple έχει όντως χάσει ένα πρωτότυπο του νέου iPhone και διαβεβαιώνει ότι η επίμαχη συσκευή λειτουργεί σαν πραγματικό iPhone όταν συνδέεται σε υπολογιστή.

Αυτό βέβαια που δημιουργεί απορίες σχετικά με τη γνησιότητα των εικόνων είναι το πώς η μυστικοπαθής Apple επέτρεψε σε κάποιον εργαζόμενό της να πάρει μαζί του ένα πρωτότυπο στο μπαρ.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει την υπόθεση.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό, το iPhone τέταρτης γενιάς θα παρουσιαστεί στα τέλη Μαΐου ή τον Ιούνιο.

 

19/04/2010 - Newsroom ΔΟΛ

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;