Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

togetherville logo betaΞεκίνησε η λειτουργία μίας νέας διαδικτυακής κοινότητας που απευθύνεται σε παιδιά και τους κηδεμόνες τους. Είναι το TogetherVille.com. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι φέρνοντας στον ίδιο χώρο τους γονείς με τα παιδιά τους, θα τους βοηθήσει να τα συμβουλέψουν σωστά ενώ τα παιδιά θα είναι ελεύθερα αν εκφραστούν, να διασκεδάσουν και να διαπαιδαγωγηθούν με ασφάλεια.

"Φτιάξαμε το Togetherville χρησιμοποιώντας τις αναμνήσεις μας από τις γειτονιές της παιδικής μας ηλικίας", δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Mandeep Singh Dhillon, προσθέτοντας: "Στο Togetherville, οι γονείς είναι ήρεμοι ότι τα παιδιά τους παίζουν με ανθρώπους που γνωρίζουν και εμπιστεύονται και τα παιδιά δισκεδάζουν ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν τα εργαλεία που θα τους χρειαστούν για να γίνουν καλοί πολίτες"

Η ιστοσελίδα συμμορφώνεται με τη Δράση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των Παιδιών (COPPA) και απευθύνεται σε παιδιά που είναι πολύ μικρά για τα άλλα -γνωστά- κοινωνικά δίκτυα. Τα παιδιά ηλικίας 6-10 ετών προσκαλούνται να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους, να παίξουν παιχνίδια, να δουν βίντεο και να καλλιτεχνήσουν.

Οι κηδεμόνες μέσω Facebook, μεσολαβούν για τις νέες επαφές των παιδιών τους. Σαν χρήστες οι ίδιοι καθοδηγούν τα παιδιά στην ιστοσελίδα, που δεσμεύεται να έχει κατάλληλο περιεχόμενο και να μην περιλαμβάνονται διαφημίσεις.

 

19/05/2010 - enet.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;