Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

lg 3d tv 84"Η κορεατική εταιρία LG εντυπωσίασε τους φίλους της τρισδιάστατης εικόνας, παρουσιάζοντας στη διεθνή συνδιάσκεψη «SID 2010» την μεγαλύτερη στον κόσμο τρισδιάστατη τηλεόραση, η οποία έχει οθόνη 84 ιντσών (διαγωνίως).

Πρόκειται για ένα μοντέλο «ultra high definition», που διαθέτει πολύ υψηλή ανάλυση 3.840Χ2.160 pixel, τετραπλάσια από την ανάλυση της τυπικής HD TV, που κυκλοφορεί στην αγορά.

Η LG επίσης προκάλεσε αίσθηση, καθώς παρουσίασε μια τρισδιάστατη τηλεόραση 47 ιντσών που δεν απαιτεί ειδικά γυαλιά για την παρακολούθησή της.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία των αυτό-στερεοσκοπικών οθονών που δεν προϋποθέτουν την χρήση ειδικών γυαλιών, αναμένεται να γνωρίσει σημαντική ώθηση στο μέλλον, καθώς πολλοί θεατές στον κινηματογράφο και τηλεθεατές δεν θέλουν να φοράνε γυαλιά.

Και τα δύο παραπάνω μοντέλα δεν θα βγουν άμεσα στην αγορά, όμως η κορεατική εταιρία έχει ήδη στη γραμμή παραγωγής της δύο άλλες πιο συμβατικές 3D τηλεοράσεις 47 και 55 ιντσών, που θα αρχίσουν σύντομα να διατίθενται στους καταναλωτές.

 

26/05/2010 - enet.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;