Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )
apple tablet contestΠλουσιότερους κατά 2% τουλάχιστον κατέστησαν τους μετόχους της Apple οι φήμες που συνεχίζουν να διαχέονται μέσω Διαδικτύου για την επικείμενη ανακοίνωση μιας ακόμα πρωτότυπης συσκευής από την εταιρεία που δημιούργησε το iPod και το iPhone. Τα αποκαλυπτήρια του Apple Tablet αναμένονται στις 26 Ιανουαρίου, με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας εντός του Μαρτίου...

Το φημολογούμενο tablet λέγεται ότι θα μοιάζει με το iPod touch, θα έχει όμως μεγαλύτερη οθόνη, 10 ιντσών, που θα διαφοροποιείται από τη γνωστή συσκευή κυρίως από το λογισμικό που θα φέρει ή μάλλον, κατά βάση, από το λειτουργικό του σύστημα: άλλοι εικάζουν ότι θα είναι μια νέα έκδοση του Mac OS X ή του λειτουργικού του iPhone που θα υποστηρίζει την λειτουργία με την αφή. Το tablet της Apple θα κοντράρει τα μάλλον επιτυχημένα netbook και θα αντλεί τη δύναμή του από το App Store αλλά και τις «μεγαλύτερες» εφαρμογές για αυτό. Πάντως, δεν αναμένεται να ενταχθεί στην κατηγορία των οικονομικών φορητών συσκευών πρόσβασης στο Ίντερνετ, όπως τα netbook, αφού το κόστος του υπολογίζεται μάλλον διπλάσιο, αν και κάτω των 1000 δολαρίων.

Στο Silicon Alley Insider μπορείτε να δείτε μια ολόκληρη γκαλερί με πιθανές εκδοχές της όψης του Apple Tablet. Δείτε πώς φαντάζονται το Apple Tablet διάφοροι σχεδιαστές.

Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με το Gizmodo, το όνομα του Apple Tablet λέγεται ότι θα είναι iSlate...

Έμμεσα, γνωστές εφημερίδες καθώς και συντάκτες τους στα μπλογκ τους παρέπεμπαν σε σχόλια εργαζομένων στην Apple που αναφέρονταν στην επικείμενη κυκλοφορία μιας συσκευής της οποίας, προάγγελος υπήρξε το iPhone (ως το "μίνι-tablet" της Apple). Η εφημερίδα Financial Times προβλέπει ακόμα και τον χρόνο αλλά και τον χώρο στον οποίο προγραμματίζεται να γίνει η μεγάλη προϊοντική ανακοίνωση. Στο ίδιο σάιτ θα βρείτε έναν... εξαντλητικό οδηγό για τις φήμες που αφορούν στο νέο δημιούργημα της Apple.

 

ndigital.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;