Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

facebook - yahooΑπό το Facebook στο Yahoo και τανάπαλιν...

Όλες οι δραστηριότητες των μελών του Yahoo θα γίνονται γνωστές στον κύκλο των φίλων τους στο Facebook και τανάπαλιν, μετά την ανακοίνωση του Yahoo ότι στο εξής όσοι χρησιμοποιούν αμφότερες τις υπηρεσίες θα μπορούν να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους, να βλέπουν και να μοιράζονται τα νέα με τους φίλους τους και από τους δύο «κόσμους».

Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του Yahoo θα βλέπουν τα Τελευταία Νέα (newsfeed) από τον λογαριασμό τους στο Facebook στην (προσωποποιημένη τους) κεντρική σελίδα του Yahoo, από τον λογαριασμό τους στην υπηρεσία e-mail της πύλης (Yahoo Mail) και τις λοιπές σελίδες υπηρεσιών του Yahoo. Επιπλέον, ό,τι γράφουν τα μέλη του Yahoo στα σάιτ της πύλης (π.χ. σχόλια στις Ειδήσεις, στα Αθλητικά, απαντήσεις στα Answers, προτιμήσεις στο Yahoo Music, φωτογραφίες στο Flickr, μια υπηρεσία που έχει αγοράσει το Yahoo κ.λπ.) θα «μοιράζεται» και στο Facebook (δηλαδή θα γνωστοποιείται στον κύκλο των φίλων τους στο Facebook), γεγονός που αναμένεται να αυξήσει τις επισκέψεις στο Yahoo που ήδη ξεπερνούν τις 600.000.000 το μήνα!

Πάντως, το Yahoo φαίνεται να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του τις ανησυχίες των μελών του Facebook για την πολιτική που ακολουθεί το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο σε θέματα προστασίας του απορρήτου τους. Έτσι, θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να κάνουν επιπλέον ρυθμίσεις σχετικά με το ποιο περιεχόμενο θέλουν να μοιράζονται από το Yahoo στο Facebook μέσω της υπηρεσίας Yahoo Pulse (προς το παρόν απενεργοποιημένη).

 

07/06/2010 - tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;