Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

bad websiteΔεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσετε και τις 20 παρακάτω συμβουλές ... αλλά και μέρος αυτών, κάνει τη δουλειά σας! Πάμε να δούμε τις υπέρτατες συμβουλές μας:


1. Απενεργοποιήστε το δεξί και το αριστερό κλικ του ποντικιού.

2. Αλλάξτε τον κέρσορα του ποντικιού με ό,τι σας αρέσει, απλά να μην είναι βέλος.

3. Βάλτε ένα ρολόι ή μια ουρά από αστράκια να ακολουθεί από πίσω τον κέρσορα του ποντικιού.

4. Με το που μπει στην σελίδα σας ο επισκέπτης πετάξτε του ένα αναδυόμενο παραθυράκι (pop-up) για να γράψει το όνομα του και την ημερομηνία γέννησής του για να μην την ξεχάσει ποτέ.

5. Τα Χριστούγεννα βάλτε παχύ χιόνι να πέφτει πάνω στο το περιεχόμενο της σελίδας σας. Την περίοδο του Πάσχα βάλτε να πέφτουν αυγά, το φθινόπωρο φύλλα κ.ο.κ... Το περιβάλλον θα γίνει πιο ζεστό και το κείμενο πιο ευανάγνωστο!

6. Βάλτε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας να τρέχει σε ένα flash αρχείο των 2Mbyte. Οι Έλληνες κατά μέσον όρο έχουν aDSL 2Mbit και η ιστοσελίδα σας θα φορτώσει μόλις σε καμιά 30αριά δευτερόλεπτα (αν είστε τυχεροί).

7. Βάλτε απαραιτήτως ήχο ή μουσική στη ιστοσελίδα σας χωρίς να την έχει επιλέξει ο επισκέπτης και χωρίς να μπορεί να την κλείσει. Σε όλους αρέσει την ώρα που σερφάρουν και ακούνε μουσική από τον υπολογιστή τους να πετάγονται άσχετοι ήχοι και μουσικές από διάφορες ιστοσελίδες.

8. Βάλτε όσα πιο πολλά κινούμενα γραφικά μπορείτε για να ξεκουράζετε το μάτι του επισκέπτη και να μπορεί να διαβάζει το περιεχόμενο της σελίδας σας πιο χαλαρός.

9. Bάλτε άσχετο κείμενο να κάνει scroll στο status bar του browser σας, ώστε να μην μπορεί να δει ο επισκέπτης πού τον οδηγούν τα links που έχετε στη σελίδα σας. Σε όλους αρέσει το μυστήριο και οι εκπλήξεις.

10. Βάλτε υπογράμμιση σε όσο πιο πολύ περιεχόμενο μπορείτε, αν είναι και στο ίδιο χρώμα που χρησιμοποιείτε και για τους συνδέσμους σας θα είναι ακόμα καλύτερα. Σκοπός μας είναι να κάνουμε τον επισκέπτη μας ντεντέκτιβ και να ανακαλύψει μόνος τους ποια στοιχεία είναι σύνδεσμοι και ποια περιεχόμενο.

11. Μη βάλετε πουθενά «Επικοινωνία». Αφήστε τον επισκέπτη να βρει το e-mail σας από τον hostmaster.

12. Δώστε ανάλογες οδηγίες στον επισκέπτη: «Για να δείτε σωστά τη σελίδα πρέπει:

  1. Να έχετε ανάλυση 1024x768
  2. Internet explorer 6.2.34
  3. 32 bit χρώμα
  4. Να έχετε flash player 9.2
  5. Να πατήσετε F11
  6. Να κλείσετε τη βρύση
  7. Να ανάψετε τσιγάρο»

13. Φροντίστε να κάνετε την ιστοσελίδα σας, την αρχική σελίδα (homepage) του επισκέπτη χωρίς εκείνος βέβαια να το γνωρίζει. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος θα νιώσει την επόμενη φορά, που θα ανοίξει τον browser του;

14. Η σελίδα σας πρέπει απαραίτητα να έχει οριζόντια μπάρα όχι σε αναλύσεις 800x600 ή 1024x768, αλλά σε 1920x1080 ώστε να πειστούν επιτέλους οι ανόητοι επισκέπτες σας να πάρουν νέα 40άρα LCD οθόνη.

15. Βάλτε αγγλική κωδικοσελίδα σε ελληνικό κείμενο για να μάθουν επιτέλους οι άσχετοι χρήστες την αλλαγή κωδικοποίησης από όλους τους διαθέσιμους browsers.

16. Το φόντο της ιστοσελίδας σας να είναι μαύρο με κίτρινα γράμματα, κόκκινες επικεφαλίδες και μπλε links.

17. Βάλτε κάθε περιοχή και link της ιστοσελίδας σας να ανοίγει σε νέο παράθυρο μην τυχόν και χάσετε κανέναν επισκέπτη...

18. Βάλτε ένα «alert window» ενημερώνοντας τους επισκέπτες ότι μπήκαν στην ιστοσελίδα σας. Έτσι, για το καλωσόρισμα!

19. Μπλοκάρετε την αντιγραφή.

20. Προσθέστε διαφημίσεις στο περιεχόμενο (inline-ads), αναδυόμενες διαφημίσεις (pop-ups), διαφημίσεις σε εικόνες, σε flash, παντού. Όλοι τρελαίνονται να βλέπουν διαφημίσεις, ειδάλλως δεν θα έβλεπαν τηλεόραση!

 

Αν δεν σας έφτασαν οι 20 παραπάνω συμβουλές πάρτε μερικές ακόμα ιδέες...

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;