Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Η Microsoft ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα, στo πλαίσιο της έκθεσης E3, την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει το Xbox LIVE σε 9 νέες χώρες –τις Ελλάδα, Βραζιλία, Κολομβία, Χιλή, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρωσία, Νότιο Αφρική– δίνοντας πρόσβαση σε όλο εκείνο το πλούσιο υλικό gaming και ψυχαγωγίας, που έχει καταστήσει το Xbox LIVE κορυφαίο online gaming προορισμό στον κόσμο.

http://www.xbox.com/NR/rdonlyres/46AAA117-EE6F-4F36-B6A4-89A8B1F091B7/0/stagehero.jpg

«Το Xbox LIVE έχει ως στόχο να δημιουργήσει κοινότητες και να συνδέσει τους ανθρώπους μεταξύ τους, δίνοντάς τους πρόσβαση σε μοναδικό περιεχόμενο. Αυτή η επέκταση είναι ένα ακόμα βήμα προς το όραμά μας για το LIVE – να προσφέρουμε τη διασκέδαση που θέλετε, και να μοιράζεστε την εμπειρία με τους ανθρώπους που επιλέγετε, όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο», δήλωσε ο Marc Whitten General Manager, Xbox LIVE.

Η υπηρεσία αυτή, θα είναι διαθέσιμη αυτό τον Νοέμβριο και θα επικεντρωθεί αρχικά στο κυρίως παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά του community, που έχουν κάνει το Xbox LIVE τον κορυφαίο online gaming προορισμό στον κόσμο, περιλαμβάνοντας Μatchmaking, λίστα φίλων, Achievements, Gamerscore, ένα ειδικά διαμορφωμένο Games Marketplace κα.

«Αυτό είναι ένα συναρπαστικό βήμα, ως προς την εμπειρία που μπορούμε να προσφέρουμε στην πιστή και αφοσιωμένη κοινότητα του Xbox», δηλώνει η Ελένη Σπέντζου, E&D Manager στην Ελλάδα «Οι φίλοι του Xbox στην Ελλάδα, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παίζουν τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν στην αγορά με 25 εκ. άλλους Xbox LIVE χρήστες σε όλο τον κόσμο που επιλέγουν αυτή την υπηρεσία για online gaming».

 

24/06/2010 - kathimerini.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;