Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

ΟΤΕΤην είσοδο του ΟΤΕ στις τηλεοπτικές συνδρομητικές υπηρεσίες και στην παραγωγή πράσινης ενέργειας ενέκριναν χθες οι μέτοχοι του Οργανισμού.

Στη διάρκεια της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων του ΟΤΕ εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού του Οργανισμού που του επιτρέπει να δραστηριοποιηθεί σε αυτούς τους δύο νέους τομείς.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΤΕ έχει ήδη υποβάλει αίτημα στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο προκειμένου να του μεταβιβαστεί η άδεια της θυγατρικής εταιρείας Hellas Sat για την παροχή τηλεοπτικών υπηρεσιών, ενώ όσον αφορά την παραγωγή ενέργειας στον σχεδιασμό του Οργανισμού περιλαμβάνεται η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων προκειμένου, σε πρώτη φάση, να καλύπτει μέρος των δικών του αναγκών.

Δεν «τα βρήκαν» για τη διοίκηση

Στο μεταξύ, ούτε χθες υπήρξε αλλαγή διοίκησης στον ΟΤΕ, καθώς οι επαφές που είχε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η ελληνική κυβέρνηση με τους εκπροσώπους της γερμανικής Deutsche Telekom δεν οδήγησαν τελικά σε συμφωνία, γεγονός που μεταθέτει την ανακοίνωση της νέας διοίκησης για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Οι δύο βασικοί μέτοχοι του ΟΤΕ φαίνεται ότι δυσκολεύονται να συμφωνήσουν κυρίως ως προς το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον κ. Βουρλούμη.

 

29/06/2010 - tanea.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;