Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Ο ΟΤΕ προσφέρει στους μικρομεσαίους μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να επιδοτηθούν και από προγράμματα του ΕΣΠΑΔυναμική είσοδο στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων για τις μικρομεσαίες εταιρείες επιχειρεί ο ΟΤΕ, προσφέροντας πλέον μια σειρά προϊόντων- υπηρεσιών που μπορούν να επιδοτηθούν και από προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Πρόκειται- όπως εξηγούν στελέχη του οργανισμού- για συνδυασμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, οι οποίες σε πρώτη φάση μπορούν να ενταχθούν σε προγράμματα που ήδη έχει ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Επίσης, μπορούν να ενταχθούν και στις δράσεις για την ένδυση- υπόδηση, τις πράσινες υποδομές, την πράσινη επιχείρηση και τη μεταποίηση. Παράλληλα, ο ΟΤΕ συμμετέχει στη δράση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού για τον πράσινο τουρισμό.

Σημειώνεται ότι, ειδικότερα για τον τομέα της μεταποίησης, οι επιδοτούμενες δράσεις στόχο έχουν τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των επιχειρήσεων, την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών τους, την ανάπτυξη καινοτομίας, την εισαγωγή τεχνολογιών πληροφορικής, καθώς και τη διατήρηση των θέσεων απασχόλησης.

Επίσης, όσον αφορά τον πράσινο τουρισμό, οι δράσεις που επιδοτούνται αποσκοπούν στη βελτίωση των υποδομών και της λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων, με οικολογικό προσανατολισμό.

Ο ΟΤΕ, σύμφωνα με τα στελέχη του, δραστηριοποιείται σε όλες αυτές τις δράσεις του ΕΣΠΑ, συμμετέχοντας ενεργά με υπηρεσίες και προϊόντα, με συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επιδότηση των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων, καθώς και με την πλήρη οργάνωση και κατάθεση του φακέλου των προτάσεων.

Σε τέσσερις τομείς
Συγκεκριμένα, οι λύσεις που προσφέρει ο ΟΤΕ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μέσω του ειδικού κέντρου εξυπηρέτησης «13818 ΟΤΕ Βusiness Customer Service», εστιάζονται κυρίως σε τέσσερις τομείς:

Διαδικτυακή παρουσία. Για την παρουσία των επιχειρήσεων στο Ιντερνετ, ο ΟΤΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων. Τα ευέλικτα πακέτα Web Ρortal Ρacks, που συμβάλλουν στην οργάνωση της εταιρικής εικόνας στο Διαδίκτυο, μέσω της δημιουργίας ιστοσελίδων. Τις υπηρεσίες Web Ηosting, που εξασφαλίζουν τη φιλοξενία ιστοσελίδων με το αυτόνομο Domain Νame που θα επιλέξει η επιχείρηση. Και τις υπηρεσίες Data Center, που ενισχύουν τον λειτουργικό εκσυγχρονισμό της επιχείρησης και την εξοικονόμηση πόρων για λογαριασμό της.

Δομημένη καλωδίωση και τηλεφωνικά κέντρα. Μέσω της δομημένης καλωδίωσης και της εγκατάστασης των απαραίτητων καλωδίων και υλικών, ο ΟΤΕ είναι σε θέση να εξασφαλίζει στην επιχείρηση τη διασύνδεση των συσκευών της, πετυχαίνοντας έτσι τη μετάδοση φωνής και δεδομένων σε όλους τους χώρους εργασίας. Επίσης, σε συνεργασία με διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους τηλεφωνικών κέντρων και εξοπλισμού τηλεφωνίας, ο ΟΤΕ προσφέρει λύσεις για πολλαπλές εφαρμογές που είναι ικανές να καλύψουν όλες τις ανάγκες για τηλεφωνία και unified communications.

WiFi Hot Spots. Στο τομέα αυτό, ο ΟΤΕ προσφέρει την υπηρεσία Wi-Fi Ηot Spots, παρέχοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν εμπορικά το γρήγορο Ιντερνετ (ευρυζωνικές προσβάσεις). Συγκεκριμένα, μέσω του Wi-Fi Ηot Spots, οι εταιρείες μπορούν να παρέχουν στους πελάτες ή επισκέπτες τους ασύρματη πρόσβαση στο Ιντερνετ, με χρεώσεις που οι ίδιες θα ορίσουν.

IP VPN. Η υπηρεσία ΟΤΕ ΙΡ VΡΝ αφορά κυρίως τις επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη σύνδεσης των κεντρικών γραφείων τους με τα υποκαταστήματά τους ή άλλα απομακρυσμένα σημεία (πχ. αποθήκες), καθώς και με άλλες εταιρείες (πχ. πελάτες ή προμηθευτές). Οι συνδέσεις αυτές γίνονται μέσω ενός ειδικού δικτύου (IP MPLS) του ΟΤΕ, το οποίο είναι ασφαλές και έχει ίδια χαρακτηριστικά με αυτά ενός κλειστού ιδιωτικού δικτύου.

 

26/06/2010 - tanea.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;