Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Συγκεντρωμένα tweets

Στο Twitter μπορεί να βρει κάποιος αναρτήσεις με -σχεδόν- τα πάντα. Η αναζήτηση ωστόσο μέσα σε τόσο αχανές υλικό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Για να μη χάνετε λοιπόν τίποτα από αυτά που θέλετε να παρακολουθείτε, δοκιμάστε το Tweetmeme.com. Ο ιστότοπος εντοπίζει και κατηγοριοποιεί για τη δική σας διευκόλυνση τα σημαντικότερα (με βάση τους σχολιασμούς) «τιτιβίσματα» που ανεβαίνουν καθημερινά στο twitter. Ετσι βρίσκετε εύκολα και γρήγορα αυτά που θέλετε χωρίς να πελαγοδρομείτε. Παράλληλα, έχετε και μια εικόνα του τι συζητήθηκε περισσότερο, ποια θέματα «έπαιξαν» κατά την διάρκεια της ημέρας κ.ά.

Η Ελλάδα στο Facebook...Facebook στατιστικές

Αν είστε κολλημένοι με το facebook, τότε μάλλον θα θέλετε να ενημερώνεστε για όλα όσα αφορούν το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης. Το Facebakers.com έχει καταχωρισμένες όλες τις στατιστικές και τα δεδομένα παγκοσμίως και ανά χώρα που σχετίζονται με το facebook. Εκτός από τα δεδομένα, έχει και αναλύσεις, εκτιμήσεις, άρθρα, έρευνες, στοιχεία για τους χρήστες, τις εφαρμογές, τα διαφημιστικά πακέτα κ.λπ., ενώ θα βρείτε και δημοσιεύματα από τον ξένο Τύπο και τα ξένα ΜΜΕ γενικότερα. Ενα site γεμάτο facebook facts.

Προγραμματίστε

Αυτό τώρα θα σας φανεί ίσως λίγο εξειδικευμένο, αλλά βοηθά όσους έχουν να προγραμματίσουν διάφορα από απόσταση, ή θέλουν να έχουν συγκεκριμένα δεδομένα, προτού καθορίσουν ημερομηνίες για συναντήσεις κ.ά. Ουσιαστικά με το Doodle.com μπορείτε να φτιάξετε ερωτηματολόγια και να τα αποστείλετε με e-mail στους άμεσα ενδιαφερόμενους, με σκοπό να κανονίσετε εξόδους, διακοπές, δουλειές κ.λπ. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε στην παρέα σας ερωτήσεις του στιλ «πότε είναι πιο καλά να πάμε διακοπές;», «πού θα προτιμούσατε να πάμε;» κ.ά. Ή να στείλετε σε φίλους σας ερωτήσεις σχετικά με κάποια έξοδο ή συνάντηση που σκοπεύετε να κάνετε. Μετά έχετε συγκεντρωμένες τις απαντήσεις και ανάλογα πορεύεστε.

 

14/07/2010 - enet.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;