Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

facebookΠεντακόσια εκατομμύρια μέλη-ήταν ένα όριο ψυχολογικό αυτό για το Facebook και το κατέκτησε. Μάλιστα, μόνο τους τελευταίους έξι μήνες, η τεράστια οικογένεια της πιο δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, μεγάλωσε κατά 100 εκατομμύρια μέλη.

Για «σημαντικό γεγονός», κάνει λόγο το Facebook, που δεν φαίνεται να... αναπαύεται στις δάφνες του ενώ ο κ. Ζάκερμπεργκ, εκ των ιδρυτών του, είπε πρόσφατα ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο χρήστες.

«Ο επόμενος σημαντικός στόχος θα είναι πιθανότατα τα 750 εκατομμύρια και δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Όσο πιο πολλά μέλη έχεις, τόσο περισσότερο εξαπλώνεται, είναι σαν χιονοστιβάδα», επισημαίνει ο Στιούαρτ Μάιλς, του τεχνολογικού μπλογκ Pocket Lint, που παρακολουθεί το φαινόμενο-Facebook, το οποίο μετρά μόλις 6 χρόνια ζωής.

Γιατί, τόσο είναι το Facebook. Μόλις έξι ετών. Ίσως και γι'αυτό του συγχωρούνται ακόμη λάθη. Λάθη όπως οι συνεχείς αλλαγές στις ρυθμίσεις του, σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του.

Παρά τις αντιδράσεις, ακόμη και τις απειλές για μποϊκοτάζ, οι περισσότεροι δεν εγκατέλειψαν τις θέσεις τους στο Facebook. Παρέμειναν και, όπως επιβεβαιώνεται και αριθμητικά πια, αυξήθηκαν.

 

21/07/2010 - tanea.gr

 

Υπερεκτιμημένες οι δηλώσεις για το 1 δις μελών θα μπορούσα να χαρακτηρίσω. Ένα τεράστιο ποσοστό των μελών του FB είναι πρωτάρηδες και νεοτεριστές χρήστες του ίντερνετ που πρωτοσυνδέθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια στο ίντερνετ χάρη στην ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας, και όταν ανακαλύψουν τη σωστή και καλή χρήση του διαδικτύου δεν θα έχουν πια ανάγκη το FB. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφιακές κοινότητες που μπορούν να ανακαλύψουν αυτοί οι χρήστες και μάλιστα για τα γούστα του καθενός, και όχι σε ένα γενικό μονότονο μοτίβο με πασπάλισμα παιχνιδιών με γραφικά περιβάλλον Windows 95 που προσφέρει το "μουτσούν τεφτέρ"... Wink

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;