Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Έως 4,6 ευρώ το λεπτό χρεώνεται η «ροζ» βιντεοκλήση!

facetime live sexΜια νέα εφαρμογή που επιτρέπει την πραγματοποίηση «ροζ» βιντεοκλήσεων είναι εδώ και λίγες ημέρες διαθέσιμη στους χρήστες τoυ iPhone.

Οι εταιρείες που παράγουν πορνογραφικό περιεχόμενο στο Ίντερνετ έσπευσαν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του λογισμικού βιντεοκλήσεων FaceTime, από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του iPhone 4, προσφέροντας τη δυνατότητα «live» cybersex.

Το FaceTime αποτελεί μια από τις εφαρμογές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο iPhone 4. Είναι διαθέσιμο εδώ και ένα μήνα και απευθύνεται στους χρήστες που θέλουν να πραγματοποιούν κλήσεις βίντεο σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας την κάμερα της συσκευής. Το μόνο που απαιτείται είναι η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω σύνδεσης Wi-Fi ή 3G.

Η αμερικανική βιομηχανία πορνό έχει σκεφτεί μια διαφορετική χρήση της υπηρεσίας, για τους κατόχους του νέου iPhone 4, που ανέρχονται ήδη σε τρία εκατομμύρια.

Σε τουλάχιστον πέντε πόλεις των Η.Π.Α. προβάλλονται καταχωρίσεις σε ιστοσελίδες αγγελιών, στις οποίες αναζητούνται μοντέλα που θα κάνουν «ροζ» βιντεο-συνδιαλέξεις στο FaceTime. Μάλιστα, σε αγγελία που δημοσιεύτηκε στη Νέα Υόρκη, αναφέρεται ότι τα μοντέλα «θα προβαίνουν σε διάφορες πράξεις, ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών».

Οι γυναίκες που θα εργάζονται στην υπηρεσία θα εφοδιαστούν δωρεάν με μια συσκευή iPhone 4 και η αμοιβή τους θα βασίζεται στον όγκο των πωλήσεων και στην… απόδοσή τους. Σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς της κινητής τηλεφωνίας, η εφαρμογή FaceTime αποτελεί ένα νέο σταθμό στη βιομηχανία του σεξ.

Ο Κουέντιν Μπόγιερ, στέλεχος της Pink Visual, εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό, δήλωσε ότι η εταιρεία του ξεκίνησε τον σχεδιασμό υπηρεσιών για το iPhone 4 σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορία της συσκευής.

Η εταιρεία θα προσφέρει «βιντεο-συνευρέσεις» μέσω του FaceTime προς πέντε ή έξι δολάρια (3,8-4,6 ευρώ) το λεπτό. «Δίνει μια πολύ προσωπική αίσθηση», δήλωσε ο κ. Μπόγιερ στην εφημερίδα «The Times», περιγράφοντας τη νέα υπηρεσία.

Η αυξημένη ζήτηση για σεξουαλικού περιεχομένου συνομιλίες στα κινητά τηλέφωνα φέρνει την Apple σε δύσκολη θέση. Η εταιρεία έχει θεσπίσει αυστηρούς κανόνες που προβλέπουν, μεταξύ άλλων, τον αποκλεισμό υλικού σεξουαλικού περιεχομένου στο ηλεκτρονικό της κατάστημα App Store.

Ωστόσο είναι προφανές ότι δεν μπορεί να κάνει πολλά, όταν πρόκειται για ιδιωτικές συζητήσεις. Η Apple ανακοίνωσε ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν με ποιους θα συνομιλήσουν, όπως ακριβώς και στις κλασικές συνδιαλέξεις. Υπενθύμισε, επίσης, στους γονείς ανηλίκων ότι μπορούν να απενεργοποιήσουν την εφαρμογή FaceTime.

 

02/08/2010 - tanea.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;