Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Google ChromeΔύο χρόνια μετά την άφιξη του Chrome στο Διαδίκτυο, η Google παρουσίασε μια νέα, απλούστερη και ελαφρώς ταχύτερη έκδοση του προγράμματος πλοήγησης.

Είναι η έκτη σταθερή έκδοση του browser για τα Windows και η δεύτερη για τα λειτουργικά συστήματα Mac OS και Linux.

«Κοιτάζοντας πίσω στα δεύτερα γενέθλια του Chrome, είναι συναρπαστικό να βλέπει κανείς πόσα έχουν αλλάξει σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα» σχολίασε ο Μπράιαν Ρακόουσκι, διευθυντής παραγωγής στη Google.

Στη νέα έκδοση, τα βασικά κουμπιά στο πάνω μέρος της οθόνης μειώθηκαν από δύο σε ένα. Η Google υπόσχεται παράλληλα αυξημένη ταχύτητα και βελτιωμένο σύστημα προειδοποίησης για μολυσμένες ιστοσελίδες. 

Οι χρήστες δεν απαιτείται να κατεβάσουν οι ίδιοι τη νέα έκδοση -το πρόγραμμα αναβαθμίζεται αυτόματα έπειτα από μια επανεκκίνησή του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις της εταιρείας Net Applications, το Chrome χρησιμοποιείτο τον Αύγουστο από το 7,5% των χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Την πρώτη θέση διατηρεί ο Internet Explorer της Microsoft με 60,4%, ενώ στη δεύτερη βρίσκεται ο Mozilla Firefox με 22,9%. Ο Safari της Apple έρχεται τέταρτος με 5,2%.

 

06/09/2010 - Newsroom ΔΟΛ

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;