Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

lg nano lex8LEX8

Η LG πατά το κουμπί και σας καλωσορίζει στον κόσμο της INFINIA, με πρώτο σταθμό την LEX8 NANO FULL LED, την πρώτη τηλεόραση που ενσωματώνει νανοτεχνολογία στον οπίσθιο FULL LED φωτισμό της, κάνοντας τις εικόνες να φαίνονται πιο φωτεινές και καθαρές. Με πάχος μόλις 8,8 χιλιοστά, η LEX8 διακρίνεται για τον εξαιρετικά λεπτό INFINIA σχεδιασμό της, ενώ διαθέτει το στενότερο πλαίσιο οθόνης στην αγορά. Αν είστε φαν των σπορ, τότε σίγουρα θα τη λατρέψετε! Το αθλητικό περιεχόμενο που προβάλλεται, ζωντανεύει στα μάτια σας, καθώς τα χρώματα είναι άκρως ρεαλιστικά και οι εικόνες ιδιαίτερα ευκρινείς.

LEX9

Το "αδερφάκι" της LEX8, η LEX9, είναι η μεγαλύτερη 3D LED LCD τηλεόραση της αγοράς, με ευρεία οθόνη 71 ιντσών. Διαθέτει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που φιλοξενεί τους 3D προβολείς της LG, αλλά και το ΗΧ900, το πρώτο σύστημα home theater με τεχνολογία Real 3D. Με το LG HX900 ο ήχος διαχέεται σε κάθε γωνιά του δωματίου, ζωντανεύοντας το χώρο και μεταφέροντας τους θεατές στον κόσμο της περιπέτειας.

3D Multi Vision Display

Σε μία προσπάθεια να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της οικιακής ψυχαγωγίας για τηλεοράσεις μεγαλύτερων διαστάσεων, η LG παρουσιάζει την 3D Multi Vision Display. Χάρη στη γιγαντιαία οθόνη της, 180 ιντσών, οι θεατές απολαμβάνουν μια τρισδιάστατη εικόνα υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα «βυθίζονται» στη μαγεία της δράσης και του παιχνιδιού.

OLED

Οι νέες τηλεοράσεις OLED διαθέτουν ένα ειδικά διαμορφωμένο σύστημα οπίσθιου φωτισμού, ενώ το πάχος τους είναι σχεδόν όσο ένα μολύβι. Συγκεκριμένα, τα pixel παράγουν πρόσθετο φωτισμό στην επιφάνεια της οθόνης, δημιουργώντας ένα εξολοκλήρου νέο επίπεδο χρώματος, σαφήνειας και βάθους των μαύρων αποχρώσεων. Επιπλέον, η 3D OLED 31 ιντσών εντυπωσιάζει με το μόλις 2,9 χιλιοστά πάχος της, το λεπτότερο OLED πάνελ στον κόσμο, ενώ η εξαιρετική φωτεινότητά της την καθιστά μοναδική, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί μέχρι και στην οροφή!

SMART TV

Τα βλέμματα, όμως, τράβηξε και η πλατφόρμα SMART TV, με την LG να δημιουργεί επιλογές στους καταναλωτές της, ανάλογα με τον τρόπο ζωής τους. Αναλυτικά, το EASY παρέχει στους θεατές έναν βολικό πίνακα διαχείρισης (Home Dashboard), ο οποίος εμφανίζει όλες τις εφαρμογές και το περιεχόμενο της πλατφόρμας από μια ενιαία οθόνη. Ακόμη, το FUN διαθέτει όλες τις ψυχαγωγικές και πρακτικές εφαρμογές της, από χρωματισμούς για τα παιδικά βιβλία έως μαθήματα πρώτων βοηθειών για τους ενηλίκους. Το MORE περιλαμβάνει τη λειτουργία Media Link, η οποία συγχρονίζει εύκολα το online περιεχόμενο με ένα smart phone, ενώ το BETTER, παρέχει απευθείας σύνδεση με δημοφιλείς online υπηρεσίες, όπως το YouTube, το Maxdome, το Orange και το MLB.

 

10/09/2010 - reporter.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;