Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας δεν γνωρίζει εμπόδια και εισβάλλει όπου θέλει!

Ακόμη και στον χώρο του βιβλίου. Σίγουρα οι λέξεις «ξεκουράζονται» καλύτερα στο χαρτί, όμως δεν καίγονται στο φως της οθόνης του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της ανάγνωσης τον 21ο αιώνα, προχώρησαν σε συνεργασία με την Planet Interactive στην ψηφιοποίηση των εκπαιδευτικών βιβλίων του Γυμνασίου.

Βασικό πλεονέκτημα των ψηφιακών βιβλίων είναι ο συνδυασμός του φυσικού τους layout με τη διαδραστικότητα της νέας τεχνολογίας. Οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν και να ξεφυλλίζουν το βιβλίο με τρόπο παρόμοιο με τον φυσικό, αλλά παράλληλα η ψηφιακή έκδοση ενσωματώνει δυναμικά interactive χαρακτηριστικά, όπως: πλήρης αναζήτηση κειμένου με λέξεις-κλειδιά, rich media στοιχεία, hyperlinks στο εσωτερικό του κειμένου, αλλά και στο internet, highlights και σημειώσεις. Τα ψηφιακά βιβλία είναι συμβατά με όλους τους Η/Υ. Εγκαθίστανται σε έναν και μόνον υπολογιστή.

Επιπλέον, υπάρχει εκπαιδευτική προσφορά. Οι εκδόσεις Μεταίχμιο κάνουν την εξής προσφορά: Αγοράζοντας ένα βασικό βοήθημα για οποιαδήποτε τάξη του Δημοτικού, του Γυμνασίου ή του Λυκείου, προσφέρεται ως δώρο άλλο ένα εκπαιδευτικό βιβλίο της ίδιας τάξης. Ενημερωθείτε καλύτερα στο Metaixmio.gr. Η προσφορά ισχύει έως τις 31/10/2010 σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας.

 

11/09/2010 - enet.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;