Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

personal trainerAdidas miCoach

Προπονηθείτε είτε σε απλό τρέξιμο είτε σε διάφορα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τέννις, και ράγκμπι, με το miCoach application της Adidas να διαμορφώνει το πρόγραμμα και να αποθηκεύει ημερολόγιο προπόνησης στο «έξυπνο» κινητό σας.

Πώς θα τοποθετήσετε την εφαρμογή; Πολύ εύκολα!

Εγκαταστήστε την miCoach app για smartphones από τη σελίδα της Adidas και στη συνέχεια δημιουργήστε προσωπικό πρόγραμμα προπόνησης, επιλέγοντας ακόμη και το άθλημα που προτιμάτε. Μόλις ξεκινήσετε προπόνηση, η εφαρμογή θα σας «παρακολουθεί» μέσω GPS, δίνοντας σάς πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα, τον ρυθμό, την απόσταση που έχετε διανύσει και τις θερμίδες που έχετε κάψει.

Το miCoach application διατίθεται δωρεάν σε όλους τους χρήστες smartphone, στα ηλεκτρονικά καταστήματα των Apple και Blackberry.

 

Nike+

Τη δική της αντίστοιχη εφαρμογή παρουσιάζει και η Nike, εξυπηρετώντας τους δρομείς του χρησιμοποιούν iPhone ή iPod.

Το ενσωματωμένο στις συσκευές ψηφιακό εργαλείο Nike+ βοηθά τους δρομείς να παρακολουθούν στοιχεία για το τρέξιμό τους, αλλά και να συνδέονται με την κοινότητα Nike Running, συμμετέχοντας σε online προπονήσεις.

Η εφαρμογή Nike+ μπορεί να εκτελεστεί μέσω συσκευών iPhone, iPod nano, iPod touch, Nike+ SportBand, μονάδων παρακολούθησης καρδιακών παλμών συμβατών με το Nike+ αλλά και μέσω ψηφιακών εργαλείων, όπως η νέα εφαρμογή Nike+ GPS.

Η πρόσβαση είναι απλή. Πηγαίνετε στα "Settings" (Ρυθμίσεις) της συσκευής σας, βρείτε την εφαρμογή "Nike+ iPod" και επιλέξτε "on" για να ενεργοποιηθεί η εφαρμογή.

 

17/09/2010 - reporter.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;