Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

PlayMemoriesΧάρη στο PlayMemories, είναι πλέον παιχνιδάκι να εξερευνήσετε και να απολαύσετε έναν νέο κόσμο 3D πανοραμικών εικόνων στο δικό σας PlayStation 3 και την 3D BRAVIA -ή οποιαδήποτε άλλη 3D τηλεόραση. Το PlayMemories είναι μια νέα εφαρμογή για το PS3, η οποία σας επιτρέπει να ταξινομείτε και να προβάλετε φωτογραφίες 3D, τις οποίες τραβήξατε με κάποια από τις 3D φωτογραφικές μηχανές της Sony.

Η εφαρμογή PlayMemories είναι διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα από το PlayStation Store και προσφέρει μια εντελώς καινούργια εμπειρία στους κατόχους PS3, όσον αφορά την προβολή της συλλογής τους από φωτογραφίες 2D και 3D. Επιλέξτε μια φωτογραφία και ζουμάρετε κοντά ή μακριά με το ασύρματο DualShock 3 ή Sixaxis χειριστήριό σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από ένα πλήθος ψηφιακών μηχανών της Sony με δυνατότητα 3D, ο αριθμός των οποίων συνεχώς αυξάνεται. Με τη λειτουργία 3D Sweep Panorama μπορείτε να τραβήξετε σκηνές 3D σε υπερευρυγώνιο κάδρο: απλά πιέστε το κουμπί του κλείστρου και σαρώστε με την μηχανή το τοπίο από το ένα άκρο μέχρι το άλλο. Προς το παρόν τα μοντέλα που διαθέτουν δυνατότητα 3D Sweep Panorama, είναι οι NEX-5/ NEX-3, Cyber-shot WX5 και Cyber-shot TX9, συν οι νέες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με τεχνολογία ημιδιαφανούς κατόπτρου, α55 και α33.

Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να διαθέσετε ένα κάρο λεφτά για να αποκτείσετε μία πληθώρα προϊόντων -της Sony-, και μισό σπίτι για να χωρέσουν, για να δείτε απλά μία φωτογραφία σας 3D... Αχ βρε μαρκετίστες, τι ωραία και ρόδινα που τα λέτε...

 

23/09/2010 - gameover.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;