Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Mass Effect 2

Mass Effect 2 - Αναλαμβάνοντας, για άλλη μια φορά, το ρόλο του Commander Shepard, οι απανταχού λάτρεις του πρώτου Mass Effect θα έχουν τη δυνατότητα να διοικήσουν το δικό τους πλήρωμα σε μια αποστολή αυτοκτονίας στο διάστημα. Η δημιουργία της πιο ικανής ομάδας για κάθε αποστολή είναι μια από τις προκλήσεις, επιλέγοντας από αμέτρητες διαφορετικές φυλές και πολιτισμούς, ενώ σκοπός είναι η εξερεύνηση και αναζήτηση των λόγων που οδηγούν σε αφανισμό το ανθρώπινο είδος.


Βioshock 2

Βioshock 2 - Στη δεύτερη συνέχεια του πολύ πετυχημένου πρώτου και πρωτότυπου Bioshock, οι παίκτες καλούνται να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά της Rapture, της εγκαταλειμμένης υποθαλάσσιας πόλης που προοριζόταν να φιλοξενήσει την ελίτ του ανθρώπινου πολιτισμού.


Splinter Cell: Conviction

Splinter Cell: Conviction - Οι περιπέτειες του Sam Fisher, πρώην πράκτορα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών συνεχίζονται στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς. Οι ρόλοι έχουν αλλάξει αυτή τη φορά καθώς η πλοκή αλλάζει δραματικά και ο Fisher ανακαλύπτει ότι οι πρώην έμπιστοι συνεργάτες του κρύβονται πίσω από τον θάνατο της κόρης του. Από το σενάριο δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η απειλή πραγματοποίησης μιας τρομοκρατικής επίθεσης που θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.


Halo: Reach

Halo: Reach - Εκεί που κάποιοι νόμιζαν ότι η ιστορία του Masterchief και της Kortana έφτασαν στο τέλος τους μετά τη δραματική κορύφωση του Halo 3, η σειρά συνεχίζει απτόητη με ένα νέο επεισόδιο επικών μαχών και ακατάπαυστης δράσης σε εξωγήινους κόσμους.


Final Fantasy 13

Final Fantasy 13 - Το δημοφιλέστατο rpg παιχνίδι – το αποδεικνύουν οι 13 συνέχειες του – προσφέρει ένα ακόμη επικό ταξίδι όπου ο παίκτης θα συναντήσει και θα πολεμήσει πλάι σε μια σειρά διαφορετικών και νέων συμμάχων. Οι μάχες χαρακτηρίζονται από πανίσχυρες επιθέσεις με όπλα και μαγικά ξόρκια, ενώ η ομαλή μετάβαση από το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο στις κινηματογραφικές σκηνές προσφέρει αδιάκοπη δράση.


Heavy Rain

Heavy Rain - Από τα παιχνίδια που προκάλεσαν πολλά σχόλια ήδη από την αρχή της ανάπτυξης του. Το Heavy Rain καταπιάνεται με πολλά ενήλικα θέματα, αφηγείται με ξεχωριστό κινηματογραφικό τρόπο μία δυνατή ιστορία που αγγίζουν πολλά ηθικά ζητήματα. Ο παίκτης ελέγχει διάφορους χαρακτήρες, με πολύ διαφορετικές εμπειρίες, κίνητρα και ικανότητες, ενώ ο κόσμος εξελίσσεται και επηρεάζεται άμεσα από τις πράξεις και αποφάσεις του χρήστη, διαμορφώνοντας δυναμικά την εξέλιξη της αφήγησης.


God of War III

God of War III - Εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, η τρίτη συνέχεια του God of War φέρνει τον Σπαρτιάτη Kratos αντιμέτωπο για ακόμη μια φορά με τους μυθικούς θεούς που τον πρόδωσαν. Στο τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, ο Kratos θα σκαρφαλώσει στις κορυφές του Ολύμπου και θα καταδυθεί στα βάθη του Άδη αναζητώντας την εκδίκηση που δεν είναι άλλη από την καταστροφή του Ολύμπου.


Gran Turismo 5

Gran Turismo 5 - Ίσως να μη γινόταν τόσος «ντόρος» αν επρόκειτο για κάποιο άλλο παιχνίδι οδήγησης αυτοκινήτων. Μιλάμε όμως για το Gran Turismo, το παιχνίδι του οποίου ο ρεαλισμός έχει αποτελέσει θέμα μέχρι και στη δημοφιλή βρετανική εκπομπή Top Gear. Το νέο GT περιέχει περισσότερα από 950 αυτοκίνητα, 20 και πλέον πίστες, νέα μηχανή φυσικής, νέα κάμερα από τη θέση του οδηγού και πλήρη υποστηρίξη high definition. Προσθέστε σε αυτά και τη δυνατότητα online αγώνων και έχετε το πλέον ολοκληρωμένο τίτλο αυτοκινήτων που δημιουργήθηκε ποτέ.


Star Trek Online

Star Trek Online - Μετά από μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών με θέμα τη γνωστή τηλεοπτική και κινηματογραφική σειρά, το Star Trek αποκτά πλέον το δικό του MMORPG, δίνοντας στον καθένα μας τη δυνατότητα να φτιάξει τον δικό του Κερκ, Σπόκ, Οχούρα ή κάποιο άλλο χαρακτήρα με τη βοήθεια του εντυπωσιακού editor του παιχνιδιού, να εξερευνήσει το αχανές σύμπαν με το δικό του διαστημόπλοιο και, φυσικά, να τεθεί αντιμέτωπος με τους Κλίνγκον, τους Ρόμυλανς και όλες τις άλλες φυλές – εχθρούς της Ομοσπονδίας. Απανταχού Trekkies, ενωθείτε!


Starcraft II

Starcraft II - Μετά από χρόνια έντονης φημολογίας και προσδοκιών, η δεύτερη συνέχεια του εκπληκτικού τίτλου στρατηγικής Starcraft είναι πλέον γεγονός. Σχεδιασμένο να καταστεί το κατεξοχήν παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου, το Srarcraft II ενσωματώνει νέες προσθήκες με πρωταρχικό σκοπό την ισορροπία. Οι διαθέσιμες φυλές διαφέρουν χάρη στα νέα mechanics, ενώ η νέα μηχανή γραφικών απεικονίζει μεγάλης κλίμακας μάχες και στρατούς με κάθε λεπτομέρεια.

 

14/01/2010 - kathimerini.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;