Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Κομψή, σαραντάρα, με έφεση στην κοινωνικοποίηση και τις δύσκολες αποστολές. Η Σέριλ Σάντμπεργκ είναι η γενική διευθύντρια του Facebook και καλύτερη φίλη του αφεντικού Ζάκερμπεργκ. Εξ ου και η φωτογράφηση στη «Vogue»...Υπάρχει ένα γραφείο κοντά σε αυτό του Μαρκ Ζάκερμπεργκ (και διαφόρων άλλων είκοσι-κάτι χρονών στελεχών του Facebook), στο οποίο σύμφωνα με όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη Σίλικον Βάλεϊ κάθεται το πραγματικό αστέρι της εταιρείας. Μια 41χρονη εξαιρετικά κομψή κυρία -που δεν κυκλοφορεί με τζιν και σαγιονάρες, όπως οι υπόλοιποι...

Η Σέριλ Σάντμπεργκ είναι η γενική διευθύντρια του Facebook. Ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μιλά ο Μαρκ το πρωί της Δευτέρας και ο τελευταίος το απόγευμα της Παρασκευής. Μαρκ και Σέριλ είναι ένα περίεργο ζευγάρι. Αυτός είναι ένα 26χρονο φρικιό της τεχνολογίας που παράτησε το Χάρβαρντ κι αυτή φτασμένο εδώ και καιρό στέλεχος, βετεράνος της Google και με θητεία στην Παγκόσμια Τράπεζα. Αυτός είναι ντροπαλός -αν όχι ακοινώνητος- κι αυτή κοινωνικότατη και πάντα στο προσκήνιο. Αυτός ασχολείται με την ιστοσελίδα κι αυτή με τους διαφημιστές και τη δημόσια παρουσία της επιχείρησης.

Λένε πολλοί πως ένας από τους κύριους λόγους της επιτυχίας του Facebook είναι η «χημεία» μεταξύ τους. Γι΄ αυτό και στα δύο χρόνια που είναι εκεί το προσωπικό έχει εξαπλασιαστεί, οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν φτάσει το μισό δισεκατομμύριο και τα έσοδα αναμένεται να αγγίξουν το 1,6 δισ. δολάρια φέτος.

 

09/10/2010 - tanea.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;