Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

windows phone 7Τα πρώτα τηλέφωνα θα είναι σύντομα διαθέσιμα από κορυφαίους παρόχους κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο.

Η Microsoft Corp., μαζί με τους συνεργάτες της, παρουσίασε 9 νέες συσκευές με το νέο της λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα Windows Phone 7, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες, κατά τη διάρκεια της επερχόμενης εορταστικής περιόδου, σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Ασία και Αυστραλία, από κορυφαίους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Με τη συνδρομή άνω των 60 παρόχων κινητής τηλεφωνίας, σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι αναζητούν ένα τηλέφωνο διαφορετικό από τα άλλα, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μία ποικιλία τηλεφώνων από κορυφαίους κατασκευαστές.

«Έχουμε μια υπέροχη σειρά συσκευών στο πρώτο αυτό «κύμα» διάθεσης Windows Phone 7», δήλωσε ο Στιβ Μπάλμερ, Chief Executive Officer της Microsoft Corp. «Η Microsoft και οι συνεργάτες της προσφέρουν ένα διαφορετικού τύπου κινητό τηλέφωνο και μια νέα εμπειρία, όπου ο καθένας μπορεί να πραγματοποιεί τις καθημερινές του εργασίες ταχύτερα, επιτυγχάνοντας περισσότερα με λιγότερες κινήσεις και αποκτώντας την πληροφορία που χρειάζεται, με μια ματιά».

Η Microsoft και οι συνεργάτες της επικεντρώθηκαν στο να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό τύπο τηλεφώνου που θα προσφέρει νέες εμπειρίες, συγκεντρώνοντας σε ένα σημείο όλα όσα ενδιαφέρουν το σημερινό χρήστη. Τα Windows Phone 7 θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως σε μία ποικιλία συσκευών από κατασκευαστές, όπως η Dell, η HTC Corp., η LG και η Samsung.

Στην ελληνική αγορά οι Windows Phone 7 συσκευές θα διατεθούν κατά την εορταστική περίοδο του 2010, ενώ περισσότερες συσκευές θα κυκλοφορήσουν το 2011. Με τις υψηλές προδιαγραφές των συσκευών που θα υπάρχουν στην αγορά, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες. Αναφορικά με τα νέα Windows Phone 7, η κ. Πάολα Χαϊδούλη, Brand Communication Manager της LG Electronics Hellas σχολίασε: «Το LG Optimus 7 με Windows Phone 7, αποτελεί καρπό της στενής συνεργασίας με τη Microsoft και αντιπροσωπεύει την κοινή προσπάθειά μας να εισάγουμε μια πιο δημιουργική και διασκεδαστική εμπειρία στα smartphones. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα που είμαστε από τις πρώτες εταιρείες που υιοθετούν το πρωτοποριακό λειτουργικό, προκειμένου να παρέχουμε στους καταναλωτές ένα πραγματικά καινοτόμο κινητό τηλέφωνο».

Τα Windows Phone 7 σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, η οποία καθιστά το τηλέφωνο πιο χρηστικό, συγκεντρώνοντας σε ένα σημείο όλα τα πράγματα που ενδιαφέρουν το χρήστη, επιτρέποντάς του να πραγματοποιεί τις εργασίες του ταχύτερα.

Τα Windows Phone 7 ανατρέπουν τα σημερινά δεδομένα των smartphones και επιτρέπουν στους ανθρώπους να βρίσκουν και να αξιοποιούν γρήγορα και εύκολα δεδομένα, πληροφορίες και υπηρεσίες από τον Παγκόσμιο Ιστό και τις εφαρμογές. Τα νέα κινητά διακρίνονται για το μοναδικό design και τις υπηρεσίες που ενσωματώνουν από το πλούσιο portfolio της Microsoft, όπως το Xbox LIVE, Microsoft Office Mobile, Zune, Windows Live, Bing και άλλα.

Η αναζήτηση γίνεται ευκολότερη, καθώς έχει τοποθετηθεί ένα ειδικό κουμπί που βοηθάει τους χρήστες να βρουν ό,τι χρειάζονται, είτε αυτή η πληροφορία βρίσκεται στις επαφές τους, είτε στο email, είτε στον Παγκόσμιο Ιστό. Από την αρχική οθόνη το κουμπί αναζήτησης αξιοποιεί το Bing για κινητά τηλέφωνα, παρέχοντας αποτελέσματα από τον Παγκόσμιο Ιστό, χάρτες και άλλα.

Παράλληλα, η λύση Windows Live βοηθά του χρήστες να διαχειρίζονται τις εικόνες τους, το Windows Live Calendar, το Office OneNote Mobile και άλλα. Ακόμα, η νέα δωρεάν υπηρεσία του Windows Live, Find My Phone, μπορεί εξ αποστάσεως να καλέσει, να κλειδώσει, να διαγράψει ή να εντοπίσει την τοποθεσία του τηλεφώνου στο χάρτη.

 

12/10/2010 - kathimerini.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;