Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

intelΕκτιμά ότι η ανοδική της πορεία θα συνεχιστεί χάρη στον Sandy Bridge...

Τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια ξεπέρασαν τα έσοδα της Intel το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους, αυξημένα κατά 18% από χρόνο σε χρόνο και κατά 200 εκατ. δολάρια από το προηγούμενο καλύτερο τρίμηνό της. Τα καθαρά της κέρδη ανήλθαν στα 3 δισ. δολάρια.

«Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Πολ Οτελίνι. «Τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα ήταν αποτέλεσμα της σταθερής ζήτησης από τις επιχειρήσεις πελάτες μας, τις πωλήσεις των ηγετικών προϊόντων μας και την διεύρυνση νέων αγορών».

Μάλιστα, η Intel προσδοκά ότι η ανοδική αυτή πορεία θα συνεχιστεί και μάλιστα διεθνώς για τα προϊόντα πληροφορικής κάθε λογής. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην Intel, βασίζεται στην εκτιμώμενη υψηλή ζήτηση από προϊόντα που θα φέρουν τον νέο επεξεργαστή της γνωστό με την κωδική ονομασία Sandy Bridge (2η γενιά Intel Core για laptop και desktop) από τις αρχές του 2011, καθώς και από εκείνα που θα φέρουν επεξεργαστές Atom -από το νέο Google TV έως tablet PC με Windows, Android και MeeGo.

Αναλυτικά όλα οικονομικά αποτελέσματα της Intel.

 

13/10/2010 - tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;