Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

europarltv logoΑλλαξε μορφή η διαδικτυακή τηλεόραση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, EuroparlTV, με στόχο την καλύτερη προβολή και διαδραστικότητά της με τους χρήστες.

Η λειτουργία της σχετικής ιστοσελίδας έχει γίνει πλέον πιο απλή ώστε να είναι ευκολότερη η πλοήγηση. Οι επιλογές στην αριστερή στήλη αποκαλύπτουν άμεσα αναγνωρίσιμες ενότητες, όπως «Τα νέα», «Συνεντεύξεις», «Περιοδικά» κ.ά.

Η διαδικτυακή τηλεόραση του Ευρωκοινοβουλίου έχει πλήρως ενσωματωθεί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Twitter κ.ά., ώστε τα βίντεο που διαθέτει να μπορούν να μεταφερθούν σε αυτά με ένα μόνο κλικ. Οι χρήστες-θεατές μπορούν πλέον εύκολα να αλλάξουν γλώσσα στους υπότιτλους καθώς το βίντεο δεν διακόπτεται, όπως ακριβώς συμβαίνει με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται από δορυφορικές και καλωδιακές πλατφόρμες. Η μηχανή αναζήτησης έχει βελτιωθεί και η «βιβλιοθήκη» (1.200 βίντεο) μπορεί πλέον να ανταποκρίνεται άμεσα σε απλές και σύνθετες αναζητήσεις, ενώ υπογράφοντας το ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο της EuroparlTV ή ακολουθώντας τη ροή του RSS έχει καθένας δυνατότητα εγγραφής στη διαδικτυακή τηλεόραση.

Με τη EuroparlTV, οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν σε πέντε ενότητες για τον τρόπο με τον οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα μέλη του διαμορφώνουν τις πολιτικές εξελίξεις και ψηφίζουν τους ευρωπαϊκούς νόμους, επηρεάζοντας τη ζωή των πολιτών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η τηλεόραση του Σκάι και η ιστοσελίδα του Skai.gr έγιναν τα πρώτα μέσα στην Ελλάδα που υπέγραψαν συμφωνία με τη EuroparlTV.

 

12/10/2010 - enet.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;