Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Νέα, σημαντική κίνηση της Microsoft στο χώρο της αγοράς παιχνιδιών.

Games For Windows MarketplaceΗ 15η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως η ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του νέου online καταστήματος παιχνιδιών της Microsoft, ονόματι Games For Windows Marketplace.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το κατάστημα θα προσφέρει μία «δυνατή» συλλογή παιχνιδιών (στην αρχή θα αριθμεί 100 τίτλους), ενώ θα υπάρχουν και ειδικές προσφορές, τύπου «Deal of the Week» (Προσφορά της Εβδομάδας- ενδεικτικά, στην περίπτωση του gamesforwindows.com, η προσφορά έχει να κάνει με το Grand Theft Auto: San Andreas, το οποίο πωλείται αντί 3,75 δολαρίων).

GTA SanAndreas 75% offΚάποιες από τις εταιρείες με τις οποίες υπάρχει συνεργασία είναι η 2Κ Games, η Capcom, η Rockstar, η Warner Brothers και φυσικά η Microsoft Game Studios. Επίσης, σε ανακοίνωση έχει γίνει λόγος για την Square Enix, ενώ η Microsoft έχει υποσχεθεί πως στο κατάλογο θα συμπεριλαμβάνονται και παιχνίδια από μικρούς, ανεξάρτητους developers.

Η Microsoft έχει δεσμευτεί πως το κατάστημα θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλές ταχύτητες download, προκειμένου να διασφαλίζεται η γρήγορη «παράδοση» του τίτλου στον πελάτη, καθώς και «επιτάχυνση» του όλου interface χρήσης (κοινώς, οι αγορές να μπορούν να γίνονται με λιγότερα κλικ). Οι πελάτες θα μπορούν να αναζητήσουν και να κατεβάσουν παιχνίδια ανά πάσα στιγμή, και να κατεβάσουν ξανά παιχνίδια τα οποία είχαν αγοράσει στο παρελθόν.

Όπως φαίνεται, θα απαιτείται ένα Xbox LIVE gamertag, Zune tag ή Windows Live ID για να χρησιμοποιηθούν οι υπηρεσίες του καταστήματος. Επίσης, οι αγορές θα μπορούν να γίνουν είτε μέσω χρήσης Microsoft Points, είτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Κάποιοι από τους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι είναι οι εξής: Fable: The Lost Chapters, Grand Theft Auto III, Lego Universe, Carney Vale, Dead Rising II, Lost Planet II, Max Payne, Deus Ex: Game of the Year Edition, Gears of War, Halo κ.α.

 

22/10/2010 - kathimerini.gr με πληροφορίες από Tech Crunch

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;