Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

wonderful christmasΑπό τη μια, έχουμε οικονομική κρίση και φως στο τούνελ δεν φαίνεται, από την άλλη έχει κοπεί το δώρο των Χριστουγέννων για την πλειονότητα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, και από την τρίτη, αυξάνονται τα δημοσιεύματα για την κατάθλιψη που αναδεικνύεται σε μείζον πρόβλημα των Ελλήνων...

Αλλά και πώς να μην πάθει κανείς κατάθλιψη με όλη τη μαυρίλα που υπάρχει γύρω μας;!

Επειδή όμως μέσα σε όλα αυτά, και σήμερα, Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν νοούνται, σε πείσμα των καταστάσεων, παρακάτω σας προσφέρουμε διάφορες ιστοσελίδες με «ψηφιακά δώρα».

Και συγκεκριμένα, δωρεάν -και νόμιμα- προγράμματα, υπηρεσίες και παιχνίδια, που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε στους υπολογιστές σας, χωρίς να σας κοστίσουν ούτε ένα λεπτό! Για να τα χαρείτε εσείς και όσοι tech συγγενείς, γνωστοί και φίλοι σας αγαπάτε και θα τα εκτιμήσουν!

 • Με τη σημερινή οικονομική και εργασιακή κατάσταση, ό,τι παραπάνω μαθαίνουμε είναι καλό για μας, με την έννοια πως ποτέ δεν ξέρουμε τι θα μας χρειαστεί και πότε. Αν ανήκετε λοιπόν σε αυτούς που ακόμη επιμένουν να γράφουν χειρόγραφα, και στο πληκτρολόγιο πατάτε ένα πλήκτρο το λεπτό, ίσως θα ήταν καλό να κατεβάσετε το RapidTyping. Το πρόγραμμα σάς κάνει εξπέρ στη δακτυλογράφηση και σε ελάχιστο χρόνο θα δείτε τα δάχτυλά σας να πετάνε στο πληκτρολόγιο.

 • Τρικ, «κλεψιές», συμβουλές, αναλυτικοί οδηγοί και ένα σωρό ακόμα τρόποι για να τελειώσετε το παιχνίδι που παίζετε ή να ξεκολλήσετε από κάποια πίστα, θα βρείτε στο CheatBook.de. Η υπηρεσία αφορά παιχνίδια που τρέχουν σε PC, Playstation 1, 2, 3, Sega, Nintendo 64, Nintendo DS, Game Boy Advance, Game Boy Color, Ν -Gage, XBox, Xbox 360, iPhone, Gamecube, Dreamcast, Super Nintendo,Wii, Sony PSP. Ο διαδικτυακός παράδεισος των gamers!

 • Και επειδή οι Ελληνες έχουμε ένα «κόλλημα» με τον καιρό, το πρόγραμμα My Free Weather θα σας δείχνει κάθε φορά που θέλετε τον καιρό που κάνει σε κάθε πόλη, σε κάθε γωνιά του κόσμου.

 • Για να έχετε πάντα αντίγραφα από τον σκληρό σας δίσκο, κατεβάστε το HDClone 4. Επειδή ποτέ κανείς δεν ξέρει πότε θα χρειαστεί format, καλύτερα να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι.

 • Προστατευτείτε από spyware, κατεβάζοντας αυτό το προγραμματάκι από το Spyware Terminator. Και για περαιτέρω προστασία, δυνατότητα επισκευής όταν κάτι δεν πάει καλά, κ.λπ., εγκαταστήστε και το Advanced System Care. Από τα καλύτερα πολυπρογράμματα του είδους.

 • Πριν από λίγες ημέρες, η NASA πούλησε αρκετούς από τους ηλεκτρονικούς της υπολογιστές, έχοντας ξεχάσει να σβήσει από αυτούς αρχεία. Καταλαβαίνετε τι θα συνέβαινε αν τα μηχανήματα αυτά έφταναν σε χέρια χάκερ: κωδικοί και προγράμματα φόρα παρτίδα! Για να μη σας συμβεί κάτι ανάλογο, TweakNow PowerPack 2010 θα «καθαρίσει» γρήγορα και αποτελεσματικά για εσάς τα μηχανήματά σας, αν θελήσετε να τα πουλήσετε ή να τα χαρίσετε.

 • Και κάτι ειδικά για τα παιδιά: το G-Compris είναι μια σουίτα εκπαιδευτικού λογισμικού με πλήθος δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 2 έως 10 ετών. Μέσα από το πρόγραμμα τα πιτσιρίκια θα ανακαλύψουν τον υπολογιστή τους και θα γίνουν εξπέρ στη χρήση του. Θα μάθουν άλγεβρα, στοιχεία επιστημών, γεωγραφία, ανάγνωση, θα μάθουν την ώρα και θα παίξουν εξασκώντας τις δεξιότητές τους.

 • Λειτουργικό σύστημα ελεύθερου λογισμικού που βασίζεται στο Linux. Οποιοσδήποτε θελήσει μπορεί να το χρησιμοποιήσει, να το τροποποιήσει και να το διανείμει. Ανακαλύψτε το στο: Fedora Project.

 • Προστατεύει, ενισχύει, βελτιώνει και εν τέλει απογειώνει τα μηχανήματά σας. Το Glary Utilities είναι ένα πολυπρόγραμμα που εγκαθιστώντας το μπορείτε να εκτελέσετε ένα σωρό βελτιωτικές αναβαθμίσεις στους υπολογιστές σας.

 • Προσπαθείτε να πετάξετε αρχεία και το μηχάνημά σας λέει διαρκώς ότι είναι κλειδωμένα ή ότι χρησιμοποιούνται από άλλον; Και επειδή γνωρίζετε ότι άλλος δεν υπάρχει και ότι δεν είναι κλειδωμένα δεν ξέρετε τι να κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτά; Τώρα ξέρετε: κατεβάζετε το Unlocker και με ένα κλικ απαλλαγείτε μια και έξω.

 • Γίνετε ήρωας του 1821 και αγωνιστείτε για την ελευθερία ή διαλέξτε όποιο από τα παιχνίδια του IceholeGames.com σας κάνει κλικ και παίξτε δωρεάν όποτε και όσο σας κάνει κέφι. Και αν τα πιτσιρίκια γκρινιάζουν ότι θέλουν να τους αγοράσετε παιχνίδια, βρείτε τη χρυσή τομή προτείνοντάς τους τον ιστότοπο.

Και μη φανταστείτε ότι τα δώρα τελειώνουν εδώ! Για περισσότερες δωρεάν εφαρμογές και προγράμματα, κάντε κλικ στα:

Και φυσικά το Dwrean.net, που και ελληνικά μιλάει και είναι πάντα ενημερωμένο με όλα τα δωρεάν και νόμιμα που κυκλοφορούν στον Ιστό.

 

18/12/2010 - Μαρία Μυστακίδου / enet.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;