Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

xerox logoΈχετε μαζέψει εκατοντάδες, ή ακόμα και χιλιάδες αρχεία τόσα χρόνια στο χώρο εργασίας σας, και τουλάχιστον μπορεί να υπάρχει μία συγκεκριμένη αρχειοθέτηση με τη βοήθεια φακέλων. Τώρα σκεφτείτε να μπορούσατε να ανατρέξετε σε όλα αυτά τα αρχεία εκ των οποίων μόνο λίγα έχουν κοινά θέματα, ή θέματα τα οποία συνδέονται μεταξύ τους. Εάν εργάζεστε σε δικηγορικά γραφεία ή εταιρίες αυτή η λύση θα ήταν ιδανική.

Εκεί, λοιπόν, στοχεύει και το νέο προϊόν της παραδοσιακά στοχεύουσας επαγγελματίες Xerox. Το Smart Document Review όπως το ονόμασαν είναι ένα πρωτότυπο touchscreen σε μέγεθος μικρού γραφείου το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ομαδοποιούν και να ανατρέχουν σε χιλιάδες αρχεία, φτιάχνοντας μία τεράστια λίστα και δημιουργόντας "μαγνήτες" ή άλλα εργαλεία αναζήτησης τα οποία ανιχνεύουν λέξεις κλειδιά και αναδεικνύουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης με ένα αρκετά όμορφο τρόπο που θυμίζει λίγο την παλιά ταινία με την Angelina Jolie, Hackers.

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης μπορούν να αποθηκευτούν σε στικάκι ή εξωτερικό σκληρό πολύ απλά. Το πρωτότυπο αυτό ηλεκτρονικό "τραπεζάκι" είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα το 2010, αλλά τώρα η Xerox άρχισε να το προωθεί σε νομικές εταιρίες.

Δείτε και το εντυπωσιακό βίντεο-παρουσίαση:

 

20/12/2010 - protothema.gr με πηγή από engadget.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;