Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Άφησαν την υπογραφή τους µέσα στο 2010...Αφησαν την υπογραφή τους µέσα στο 2010, αγαπήθηκαν από τους φίλους της τεχνολογίας και πήγαν ένα βήµα µπροστά την ψηφιακή ζωή µας, είτε πρόκειται για διασκέδαση είτε για εργασία.

PlayStation Move
Το 2010 οι gamers σηκώθηκαν επιτέλους από τον καναπέ! Το PlayStation Move, σε συνδυασµό µε την PlayStation Eye camera,βάζει τους παίκτες σε έναν κόσµο όπου κάθε τους κίνηση καταγράφεται σε τρισδιάστατο περιβάλλον µε εκπληκτική ακρίβεια.

Τιµή: €65 (για το PlayStation Movemotion controller starter pack)


Apple MacBook Air
Το νέο, «αέρινο» MacBook φιλοδοξεί να «γεφυρώσει» το χάσµα ανάµεσα στους φορητούς υπολογιστές και τα tablet PC. Διαθέτει σκληρό δίσκο flash, trackpad πολλαπλής αφής και υψηλής ανάλυσης LED οθόνη 11 και 13 ιντσών. Ετσι, καταφέρνει να είναι ακόµα πιο λεπτό (0,3 εκ. στο πιο λεπτό του σηµείο και1,7 εκατοστά στο πίσω µέρος) και πιο ελαφρύ –ζυγίζει µόλις 1,06 κιλά σε σχέση µε την προηγούµενη εκδοχή του.

Τιµή: από €1.100


HTC 7 Trophy
Η ολική επαναφορά της Microsoft στον κόσµο των κινητών τηλεφώνων, µε τα Windows Mobile 7, ήταν από τα γεγονότα που έδωσαν νέα ώθηση στον κόσµο της κινητής τηλεφωνίας. Ανάµεσα στα µοντέλα που ενσωµατώνουν το νέο λειτουργικό είναι το HTC 7 Trophy. Επιπλέον διαθέτει επεξεργαστή 1 GHz, οθόνη αφής 3,8 ιντσών, κάµερα 5 Megapixels µε δυνατότητα λήψης HD Video στα 720p.

Τιµή: €500


Microsoft Xbox 360 250Gb με Kinect
Είπαµε, το 2010 οι gamers σηκώθηκαν επιτέλους απότον καναπέ τους. Το Kinect «διαβάζει» τις κινήσεις του παίκτη στον χώρο, δίχως να χρειάζεται κάποιο χειριστήριο. Απλά στέκεστε µπροστά στον αισθητήρα του και αυτό σας «βλέπει» όταν κινείστε. Το πακέτο περιλαµβάνει τη νέα κονσόλα Xbox 360 µε σκληρό δίσκο χωρητικότητας 250Gb, τον αισθητήρα Kinect, το παιχνίδι Kinect Adventures και ένα ασύρµατο χειριστήριο.

Τιµή: €360


iPhone 4
Με κάµερα µπροστά, νέο λειτουργικό σύστηµα, καινούργιο σχεδιασµό και πιο ισχυρό επεξεργαστή, το κινητό της Apple ήταν από τα πιο πολυσυζητηµένα αξεσουάρ του 2010. Για τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά του, όπως κάποια προβλήµατα λήψης, µιας και η κεραία του σε κάποιες περιπτώσεις «προδίδει» όσους θέλουν σήµα πάντα και παντού.

Τιµή: €660 (για τα 16Gb χωρίς σύνδεση)


Blackberry Torch
Το «αντίπαλο δέος» στην αγορά των έξυπνων κινητών. Διαθέτει οθόνη αφής, συρόµενο πληκτρολόγιο, φωτογραφική µηχανή 5Mpixels µε φλας, µνήµη 4Gb και ενσωµατωµένο GPS. Επιπλέον τρέχει το αναβαθµισµένο λειτουργικό σύστηµα Blackberry 6, τοοποίο προσφέρει πιο εύκολη πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ταυτόχρονα ενσωµατώνει ταχύτερο και απλούστερο πρόγραµµα πλοήγησης στο διαδίκτυο αντιµετωπίζοντας το µεγάλο πρόβληµα της εταιρείας, το οποίο ήταν η ταχύτητα πρόσβασης στο ίντερνετ.

Τιµή: €650


Panasonic HDC-SDT750
Σε µια χρονιά που η τρισδιάστατη τεχνολογία µπήκε στη ζωή µας, η βιντεοκάµερα HDC-SDT750 επιτρέπει στον κάτοχό της να δηµιουργήσει τις δικές του ταινίες σε τρεις διαστάσεις. Το µόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να τοποθετήσει στην κάµερα τον ειδικό συνοδευτικό φακό µετατροπής σε 3D. Το περιεχόµενο που έχει βιντεοσκοπηθεί τρισδιάστατα από την SDT750 µπορεί να αναπαραχθεί εύκολα συνδέοντας τη βιντεοκάµερα σε οποιαδήποτε τρισδιάστατη τηλεόραση (απευθείας µέσω ενός καλωδίου mini HDMI).

Τιµή: €1.450


Acer HS244HQ 3D
Ακόµα ένα απτό παράδειγµα της... τρισδιάστατης εισβολής, η νέα οθόνη της Acer µε διαγώνιο 23,6 ιντσών αξιοποιεί µε τον καλύτερο τρόπο το τρισδιάστατο περιεχόµενο. Μπορεί να εξασφαλίσει τρισδιάστατη τηλεοπτική αναµετάδοση µέσω ενός µετασχηµατιστή, την κινηµατογραφική απόλαυση µέσω Blu-ray disc player, ψηφιακές εικόνες από µια τρισδιάστατη φωτογραφική µηχανή αλλά και τρισδιάστατα παιχνίδια, από παιχνιδοµηχανή ή PC. Συνοδεύεται από γυαλιά 3D που ενσωµατώνουν τεχνολογία Active 3D, και ενσωµατωµένο ποµπό για µεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Τιµή: €400


Sony DSC-WX5B
Η Sony Cybershot DSC-WX5B διαθέτει αισθητήρα 12,2Mpixels, ενώ παράλληλα υποστηρίζει βίντεο Full HD και δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό της να δηµιουργήσει εικόνες 3D. Ενώ ορισµένες φωτογραφικές µηχανές 3D πρέπει να χρησιµοποιήσουν δύο φακούς για να αποτυπώσουν µια εικόνα 3D, η WX5 αξιοποιεί την τεχνολογία Sweep Panorama, δίνοντάς τη δυνατότητα να δηµιουργείτε πανοραµικές φωτογραφίες 3D µε µια απλή σάρωση του χεριού σας.

Τιµή: €330

 

21/12/2010 - ndigital @ tanea.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;