Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Όχι ακόμα Playstation Phone / Εν τω μεταξύ, κυκλοφορούν τα κινητά με Windows Phone 7!

sony ericsson z1 playstation phoneΗ Sony ανακοίνωσε ότι «σύντομα» θα είναι διαθέσιμη δωρεάν η πρώτη PlayStation App, για iPhone και iPod Τouch με iOS 4 ή νεότερο καθώς και για συσκευές με Android τουλάχιστον έκδοσης 1.6.

Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να δουν τα έπαθλα τους στο PlayStation Network, τα παιχνίδια και τη συμμετοχή φίλων τους στο δίκτυο. Επίσης, θα μπορούν να ενημερωθούν για πιθανές ενημερώσεις και νέους τίτλους παιχνιδιών για το PS3, το PSP και το PS2. Οι νέες αναρτήσεις στο ευρωπαϊκό μπλογκ του Playstation θα ανακτώνται και από την Playstation App. Τέλος, στην πρώτη έκδοση της εφαρμογής θα υπάρχει δυνατότητα διάχυσης των προτιμήσεων του χρήστη (ειδήσεων ή προϊόντων) σε φίλους σε Twitter και Facebook.

Πάντως, η έκδοση 1.0 της εφαρμογής δεν θα είναι διαθέσιμη σε χρήστες από την Ελλάδα, καθώς αναμένεται να συμπεριληφθούν στους πιθανούς αποδέκτες της στην δεύτερη έκδοσή της. Η πρώτη αφορά χρήστες από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ολλανδία και τη γειτονική Ιταλία.

Παρεμπιπτόντως, τα κινητά τηλέφωνα που φέρουν το ανανεωμένο εκ βάθρων λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows Phone 7, παρέχουν άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία Xbox Live! (υπάρχει αφιερωμένο «τουβλάκι» στην αρχική σελίδα, το οποίο μπορεί βέβαια να αφαιρεθεί) και φυσικά το Marketplace είναι γεμάτο εφαρμογές και παιχνίδια που «παίζουν» στην κονσόλα της Microsoft και στα κινητά με το λειτουργικό της. Ως εκ τούτου, απουσία του φημολογούμενου Playstation Phone, ήταν αναμενόμενο να επισπεύσει η Sony τη διάθεση τουλάχιστον μιας εφαρμογής που θα αποτελέσει την πύλη στις παιχνιδομηχανές της και στο Playstation Network. Οι εξελίξεις αναμένονται ενδιαφέρουσες και θα είμαστε όλοι αυτιά...

 

20/12/2010 - tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;