Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )
Vaio FVaio F:
Full HD οθόνη, πανίσχυρος επεξεργαστής και δυνατή μηχανή γραφικών

Τα νέα VAIO της σειράς F της Sony έχουν τη δύναμη για την επεξεργασία Full HD video και αρχείων εικόνας, για να παρακολουθήσετε ταινίες από Blu-ray Disc™ και για πολλές άλλες εργασίες. Διαθέτουν αντιθαμβωτική οθόνη Full HD VAIO Display Premium των 16.4».

Η σειρά F «φοράει» επεξεργαστές της τελευταίας σειράς της Intel® CoreTM i7 (τετραπλού πυρήνα, με 8 threads), διαθέτουν οδηγό εγγραφής Blu-ray Disc και, επιπλέον, 8 GB κύριας μνήμης DDR3 για να μπορεί να διαχειρίζεται απαιτητικές εφαρμογές βίντεο χωρίς δυσκολία. Η κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® GT330M σε συνδυασμό με 1 GB μνήμης GDDR3 VRAM και την αρχιτεκτονική παράλληλης επεξεργασίας CUDA, αποδίδει γραφικά 3D με μεγάλη λεπτομέρεια και ομαλή ροή εικόνας στην αναπαραγωγή Full HD video.

Ο πλούσιος ήχος που προσφέρει η τελευταία έκδοση Dolby® Home Theater v3 προσφέρει εξαιρετική διαύγεια, είτε ακούτε μουσική, είτε τους διαλόγους της ταινίας, είτε τους ήχους του παιχνιδιού.

Τα νέα VAIO της σειράς F έρχονται με Windows® 7 Home Premium. Η πληκτρολόγηση έχει βελτιωθεί με την προσθήκη ενός αριθμητικού πληκτρολογίου πλήρους μεγέθους για γρήγορη και ασφαλή εισαγωγή δεδομένων - όπως ακριβώς και σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Η νέα σειρά VAIO F έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ενεργειακά αποδοτική. Ένας αισθητήρας φωτισμού ρυθμίζει αυτόματα τα επίπεδα φωτεινότητας της οθόνης, εξοικονομώντας ενέργεια σε συνθήκες ελλιπούς φωτισμού. Υπάρχει επίσης ένα εύχρηστο κουμπί 'Display Off' το οποίο απενεργοποιεί την οθόνη όταν ακούτε μουσική ή βλέπετε τανία από δίσκο Blu-ray σε μια συνδεδεμένη τηλεόραση.

Τα νέα multimedia notebook υψηλής απόδοσης της σειράς VAIO F θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από το τέλος Ιανουαρίου 2010.


Vaio Y

Vaio Y:
Φορητότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Το ελαφρύ Vaio της σειράς Y διαθέτει οθόνη 13.3» με οπίσθιο φωτισμό LED, ζυγίζει λιγότερο από 1,8 κιλά, διαθέτει τμήματα από κράμα μαγνησίου για έξτρα ανθεκτικότητα και ξεχωρίζει από την κυλινδρική άρθρωση της οθόνης - σήμα κατατεθέν των VAIO.

Η κατανάλωση ενέργειας έχει ελαχιστοποιηθεί με τη χρήση των χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστών της Intel. Η διάρκεια της στάνταρ μπαταρίας φτάνει τις 9 ώρες, υπεραρκετές για μια πλήρη εργάσιμη ημέρα, ενώ ένας μικροσκοπικός μετασχηματιστής AC καταλαμβάνει τον λιγότερο δυνατό χώρο.

Το πλήρες πληκτρολόγιο έχει σχεδιαστεί για άνετη πληκτρολόγηση, ενώ ο υπολογιστής διαθέτει το νέο 'multi gesture touchpad': κάντε κυκλικό scroll στην οθόνη, πλοηγηθείτε μπροστά και πίσω, ζουμάρετε με ένα 'τσίμπημα' και περιστρέψτε γύρω από έναν άξονα, μόνο με κινήσεις ακριβείας των ακροδακτύλων σας.

Για μεγαλύτερη ευκολία, ένα κουμπί ASSIST στην πρόσοψη σας δίνει πρόσβαση στην υπηρεσία VAIO Care με ένα μόνο πάτημα. Αυτό το νέο και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα, σας βοηθά στην υποστήριξη, στην διάγνωση και στην επίλυση των προβλημάτων που ίσως αντιμετωπίσετε με το VAIO, με λίγα μόλις κλικ. Το VAIO Care σας βοηθά ακόμη και να σώσετε και να ανακτήσετε τα δεδομένα σας στην περίπτωση που το notebook δεν φορτώνει το λειτουργικό του σύστημα.

Τα νέα notebook VAIO της σειράς Y από το Sony θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τα τέλη Ιανουαρίου 2010.

 

26/01/2010 - kathimerini.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;