Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Huawei IDEOSΗ Huawei παρουσίασε στις 11 Ιανουαρίου 2011 το Huawei IDEOS X5, το δεύτερο smartphone της σειράς IDEOS. Mε χαρακτηριστικά τα τελευταία εργαλεία διαχείρισης email, εγγράφων και ημερολογίου και το ισχυρό λειτουργικό σύστημα Android 2.2, το X5 αποτελεί μία κομψή συσκευή με οθόνη αφής που απευθύνεται σε «πολυάσχολους επαγγελματίες», σύμφωνα με την εταιρεία.

Υποστηρίζει συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας μέσω HSPA και WiFi 802.11n, διαθέτει μνήμη 4GB και υποδοχή κάρτας SD για την αποθήκευση και εγκατάσταση περισσότερων εφαρμογών. Έχει κάμερα 5 ΜPixel και δυνατότητες λήψης και αναπαραγωγής βίντεο υψηλής ευκρίνειας 720p.

«Στο σημερινό, μονίμως συνδεδεμένο online, κόσμο, η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή είναι θολή. Τα smartphones βοηθούν τον άνθρωπο να διαχειρίζεται άνετα και απλά αυτές τις δύο πτυχές της ζωής του», δήλωσε σχετικά ο κ. Victor Xu, Chief Marketing Officer Συσκευών της Huawei. «Tο smartphone Huawei IDEOS X5 προσφέρει ένα τέλειο συνδυασμό στυλ και τεχνολογίας και επιτρέπει σε πολυάσχολους επαγγελματίες να ανταποκρίνονται σε εργασιακά θέματα σε πραγματικό χρόνο, ενώ παραμένουν συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους τους, και διασκεδάζουν την ίδια στιγμή».

Tο Huawei IDEOS X5 είναι το νεότερο smartphone στη συλλογή «έξυπνων» συσκευών IDEOS. Σύμφωνα με την εταιρεία, μέσα σε δύο μήνες από το λανσάρισμά του, το Σεπτέμβριο του 2010, το πρώτο smartphone IDEOS έχει πωλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές σε πάνω από 70 χώρες. Στην Ελλάδα διατίθεται αποκλειστικά από τη Wind αντί 166 ευρώ (ένα από τα τρία φτηνότερα smartphone με Android στην ελληνική αγορά, μαζί με το Vodafone Joy 845 από τη Vodafone και το ΖΤΕ Blade επίσης από τη Wind αν και υπερέχει αφού και το πρώτο IDEOS φέρει την έκδοση 2.2 του Android), χωρίς πρόγραμμα συμβολαίου, ενώ επιδοτείται και διατίθεται χωρίς επιπλέον χρέωση σε κάποια προγράμματα του δικτύου.

H ημερομηνία διάθεσης και η τιμή του νέου IDEOS δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί για την ελληνική αγορά.

 

12/01/2011 - tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;